Nyugtato segite? Vagy ez már "gyilkos hajlam"
Komolyan válaszoljatok légyszi.
Ha valaki olyat mond,ami nekem nem tetszik azonnal támadok.
Ma a tanáromat akartam megütni,de visszafogtam magam...inkább haza mentem.
És,ha ideges vagyok,abban a pillanatba őlni is tudnék.
Egyik percben jo kedvem van nevetek meg minden,a másikban pedig idegbeteg vagyok...rohamokban jön rám.
Orvosok tudnak segíteni.. Vannak gyógyszerek, amik segítenek abban, hogy ne ilyen drasztikusan éld meg a dolgokat, és sokkal összeszedettebb tudsz maradni. Háziorvossal érdemes konzultálni, ő vagy ideggyógyászhoz, vagy pszihiátriára fog küldeni.. Hidd el, megéri elmenni, mert megkeserítheti az életedet a lobbanékonyságod...
Ja és szedj sok B vitamint, pl milgammát.
Orvos...
De most komolyan...miért segite az,ha beszélgetnék egy orvossal,mert csak annyi...beszélgetünk és kész...ennek szerintem nincs értelme.
Persze, nem muszáj orvoshoz menned. Aki nem csak beszélgetne veled, sőt, neki eis egyszerűbb, ha felír valami szert, mint hogy beszélgessen veled.
De nem kell orvoshoz menned, a sitten, ahová majd az első komolyabb balhéd után kerülsz, majd megtanulod, hogy hogy fogd vissza magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!