Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt az eddigi leggonoszabb...

Mi volt az eddigi leggonoszabb, legkegyetlenebb tetted?

Figyelt kérdés
Akár ember ellen, akár állat, vagy valami más ellen.
2010. okt. 13. 20:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Állat ellen:Nem szándékosan,de úgy húztam ki egy kockás siklót a kúszónövény közül,hogy kettészakadt.Jó pár éve történt,de nem bírom elfelejteni.Imádom a kígyókat és ez nagyon megrázott engem elhihetitek.Olyan mintha egy embert öltem volna meg,annyirra szeretem ezeket az állatokat.

Ember ellen: Berágtam és a tesóm úgy megrúgtam a lovaglócsizmával,hogy 1 pillanatra leállt a szíve.Majdnem meghalt

18/L

2010. okt. 16. 13:17
 12/15 anonim válasza:
Olyan rossz olvasni amiket az állatokkal csináltak sokan szándékosan :S Én még kisgyerekkoromba se,semmilyen állatot,de még bogarat se bántottam direkt,kínzásképp..eszembe nem jutott volna.Nevelés kérdése is,meg saját beállítottság,de ha egyszer lesz gyerekem,az tuti hogy megtanulja,hogy egy állatot sem szabad szórakozásból bántani!
2010. okt. 18. 22:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó !

Ha lesz gyereked, akkor nem tudsz majd minden lépésénél ott lenni és felügyelni, hogy ne bántsa az állatokat.

Nézd, ezeket semelyikünk nem azért csinálta, mert " hú, most akkor jól megkínzom azt az állatot, mert muris", hanem mert kíváncsiak voltunk. Nem fogtuk fel, hogy sajnos ők is élőlényék. És hidd el, a mai napig bánom, hogy megtettem, de nem a szenvedéséért csináltam :(

2010. okt. 19. 16:18
 14/15 anonim válasza:
22:52-es vagyok,igazad van utolsó,nem lehetek majd mindig ott,de valahogy a tudtára adom,hogy nem szabad...vagy ha tőlem örökli,akkor ugyanúgy eszébe se jut majd,mint ahogy nekem se anno.Persze,elhiszem h legtöbben nem gonoszságból tették,de akkor is :S Sőt,sajnos van olyan,aki ezt nem növi ki,és abból lesz később állatkínzó.
2010. okt. 19. 16:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Emlékszem, hogy amikor tesómmal a krumplibogarakat kínoztuk, vagy a legyeket, nem azért tettük, hogy szenvedjenek, és milyen jó érzés ez nekem. Nem is tudtam, hogy élőlények, nem fogtam fel. Olyanok voltak nekem, mint egy mozgó kis valami. Nem értettem.
2010. okt. 19. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!