Ha azt mondom, a leggonoszabb dolog a világon, kinek mi jut eszébe?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 15:09
1/27 anonim válasza:
Osztályfőnök, tesi tanár, ének tanár xD
2/27 anonim válasza:
ha ezt most az egyik barátomtól kérdeznéd, akkor ő rávágná, hogy én XD
pedig nem is vagyok gonosz...annyira...:D
számomra az a leggonoszabb dolog amit a szüleim művelnek: maguknak MINDENT, nekem alig-alig -.-
3/27 anonim válasza:
"számomra az a leggonoszabb dolog amit a szüleim művelnek: maguknak MINDENT, nekem alig-alig -.-"
Mert ők DOLGOZNAK, te meg nem... Mert ők FELNŐTTEK, te meg nem... Mert ők NEM követelnek, de te...
4/27 anonim válasza:
Hogy az állatokat mészárolják le azért,hogy nekünk legyen kajánk(kivéve vegák-én is),ruhánk(-.-"),vagy éppen ágytakarónk(stb.).....Na meg az állatkínzás,meg a vadászat!!!!!
5/27 anonim válasza:
A lelkiterror.Más lelkék megkínozni,tönkretenni :(
6/27 anonim válasza:
mindenre van pénz,csak a betegek ellátására,kutatásra és otthoni gondozásukra nincs.
7/27 anonim válasza:
Amikor valaki tehetetlen egy olyan helyzet miatt, amiről nem ő tehet.
Az az élet egyik legnagyobb átcseszése..
9/27 anonim válasza:
15:17, Te aztán tudod, hogy én milyen is vagyok! Honnan veszed, hogy követelőző vagyok? Gőzöd sincs semmiről, de már rögtön kritizálsz...de most elmesélem neked, hogy a szüleim alkoholisták, pia az mindig van, de ha nekem kéne egy új ruha (JÉZUS! most követelőző vagyok, mert szeretnék kapni egy új ruhát? Nem nagy valami a sok kinyúlt cuccaim közé szerintem -.-), akkor arra nincs pénz. Na, most is követelőző vagyok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!