Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha azt mondom, a leggonoszabb...

Ha azt mondom, a leggonoszabb dolog a világon, kinek mi jut eszébe?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 15:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Az állatkínzás.
2010. jan. 19. 18:30
 12/27 anonim ***** válasza:
77%
állatkínzás...és az ahogy elbántak még anno Michael Jacksonnal!
2010. jan. 19. 18:36
 13/27 anonim ***** válasza:
59%
"(JÉZUS! most követelőző vagyok, mert szeretnék kapni egy új ruhát? Nem nagy valami a sok kinyúlt cuccaim közé szerintem -.-)" --> DIÁKMUNKA hallottál róla, Te követelőző?
2010. jan. 19. 22:16
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
elnézést, hogy a tanulás miatt NINCS IDŐM diákmunkára! bár mit is próbálok egy ilyennek magyarázni, neked biztosan mindent megadnak a szüleid, nincs ilyen gondod és ezt nem is tudod felfogni...szánalmas
2010. jan. 20. 16:03
 15/27 Zenon ***** válasza:
100%

Megalázni és megverni beteg és idős,védtelen embereket.

Kinevetni a súlyos beteg haldoklókat,szemükbe mondani,hogy semmi esélyük,úgyis meg fognak halni!Ennyi elég?

2010. jan. 20. 19:51
 16/27 anonim ***** válasza:
24%

"elnézést, hogy a tanulás miatt NINCS IDŐM diákmunkára! bár mit is próbálok egy ilyennek magyarázni, neked biztosan mindent megadnak a szüleid, nincs ilyen gondod és ezt nem is tudod felfogni...szánalmas"

Elnézést te szánalmas, de lehet NYÁRON is dolgozni. Akkor meg a láblógatás és a követelőzés miatt nincs időd?

Már bocs, de sose kaptam se zsebpénzt se semmilyen pénzt. ÉS a szüleim nem vettek meg nekem semmi extrát, leginkább a nővérem cuccait hordtam. Ja és most is dolgozom, ahelyett, hogy egyetemen lógatnám a lábamat, mert bizony szükség van az én keresetemre is a családnak...

2010. jan. 20. 21:47
 17/27 anonim ***** válasza:
65%
Képzeld, akármennyire hihetetlen, de dolgozom nyáron, csak tudod nem keresek annyit, hogy szórjam a pénzt, ahogy egyesek...és ha te is ilyen helyzetben lennél, ahogy állítod, akkor nem járna a szád! Nehogy már én legyek a gonosz, a hibás, amiért a szüleim alkoholisták!
2010. jan. 21. 21:32
 18/27 anonim ***** válasza:
65%
Na fogja be a pofáját aki lehurrogta azt, akinek alkoholisták a szülei... egyikőtöknek sincs fogalma arról, hogy milyen szar, amikor a szüleidet nem érdekled! Komolyan, egy diák tartsa el magát ?! Amíg nem élitek át ugyanazt, lövésetek sincs milyen valójában!! Meg amúgy is, nyáron ha elmegy, az nem tart ki egy évig... szal K.USS!
2010. febr. 3. 18:28
 19/27 Zenon ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van, gyerekek.
2010. febr. 4. 09:13
 20/27 anonim ***** válasza:
89%
ha a szüleid kiskorodban ott hagynak a kórházba mint egy darab rongyot, aztán a nevelő szüleid akiket szeretsz, les*arnak. Elég gonosz.. szerintem :(
2010. jún. 16. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!