Miért nincsen párkapcsolatom?
Önismereted milyen szinten van?
Megesik, hogy emberek egy része nem találja meg az összhangot a másikkal.
Tudnod kell mik azok a külső belső dolgaid s ezek mennyire passzolnak a másikéhoz.
Sok közös pont, a mardék különböző pedig kiegészítik egymást. Nem pedig totál ellentétesek, amelyek pl ronthatják a kapcsolatot.
Édesanyám pl 42 évesen talált rá az igazira, akivel nagyon jó balanszban vannak. Még konfliktus eseteket is nagyon jól kezelik, mert hasonlóképp gondolkodnak. Nagyon sokat változott, de pozitív irányba és örülök, hogy végre boldog.
Tudnod kell a személyiséged minden szegletét és felmérni, megérteni, hogy a másik fél számára oké-e vagy sem, s ugyanez fordítva.
Ha mindez megvan, akkor keresgélés, nyitottan járni.
A srácok is emberk. Kezeld emberként őket nemtől függetlenül. Sok pasinak is ez a gondja.
Az hogy kinek ki az érdekes az pedig egyén függő nagyon.
Nekem pl a művészetek, alkotás, barkácsolás, egyéb alkotói szakok és ágak imponálnak, kis közeg vagy solo, duo programok, bicó, filozófia, vízben chill és duma stb.
De pl barátnőm olyan férfit keresett aki kocka és szeret olvasni, stb.
Ezen nem kell parázni. Ha magadra erőltetett dolgokat csinálsz, mutatsz az úgyis látszik, kiderül.
Én pl mondtam anno egy srácnak, hagyja ezt a széket kihúzom a nőnek dolgot, a mozdulatairól ordított, hogy nem önazonos. Offoltam is. Sok ilyn dolga volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!