Srácok!! Melyik jön be nektek jobban hogyha egy lánynak formás a feneke és vékony a dereka vagy pedig ha nagyok a mellei? De nincsen vékony dereka. És ez titeket mennyire befolyásol? 16/l
Figyelt kérdés
En az első típusú vagyok de mindig zavart hogy nem akkora mellem2021. okt. 25. 13:54
A kérdező szavazást indított:
🍑
🍒
45 szavazat
1/21 anonim válasza:
nekem nem világos, hogy melyik gyümölcs melyik, úgyhogy leírom: az első jön be jobban.
2/21 anonim válasza:
Nekem a nagy mellek fontosak es nem zavar ha van felesleg..
3/21 anonim válasza:
Mit bánom én csak dugható legyen.
4/21 Nem tom... válasza:
Nekem a személyisége jön be egy lánynak, a külső nekem egyáltalán nem számít
5/21 anonim válasza:
Oh 4es akkor osszejossz velem?
178cm magas vagyok 110 kg
8 altalanosom van csak meg.
Szemuveges, fekete haju vagyok, barna szemekkel.
A fogaim kicsit elallnak.
Szeretem az allatokat. Kedves vagyok. Csak valahogy senki sem ertekeli hogy csunya vagyok. Remelem teged erdekellek.
6/21 anonim válasza:
Tudok mit kezdeni mindkét típussal
7/21 anonim válasza:
Mindegy. Mind a kettőt szeretem. 25L
8/21 anonim válasza:
Most az 5os miért 0? A 4es irta h neki a szemelyiseg a fontos es ugy nez ki a csaj ahogy akar. Ami akkora egy baromság. Egy ferfinek sem mindegy hogy nez ki a csaj.
9/21 anonim válasza:
Egyértelműen a popsi és a vékony derék! Ezeken lehet dolgozni, míg a mell genetikai adottság!
Szóval kérdező büszke lehetsz a jó fenekedre 😉
10/21 anonim válasza:
Nekem is a kékony derék és pici falat !!! popsi, akár semmi cicivel :-) a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!