170 cm 19 éves fiú vagyok,és nagyon sokszor gondolkodtam azon,hogy egy párkapcsolatban ennyit számít,hogy mekkora is az ember, mert nagyon rossz érzés azt látni úgy a mindennapokban, hogy a kisebb fiúknak nincsen esélyük?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 16:13
2/6 anonim válasza:
Sok alacsony, sőt 170 cm-nél alacsonyabb lány van. Nem értem a problémád.
3/6 anonim válasza:
Én értem, valóban sokkal kisebb az esélyed sajnos, sok alacsony lány is ilyen létrákról álmodozik... Persze ez nem mindenkire igaz, de jellemző. Üdv a klubban...
4/6 anonim válasza:
Egyet értek 2-essel.pl én is 160 cm vagyok. Barátnőm 153 és 30+osok vagyunk.
5/6 anonim válasza:
Száz kilencven fckin hat centi magas vagyok, vékony is, és soha senki még csak hozzám se mert érni. Nem igaz az, hogy a magas fiúkra tapadnak a lányok, vagy ha mégis akkor én vagyok a kivétel ami erősíti a szabályt
6/6 anonim válasza:
195 vagyok, a csajom 152
magasabb vagyok, ok, de szerinted ez egy sokkal jobb kombó?
csak hogy az van, hogy nem a méret a lényeg, még itt sem :D
rém se tapadtak soha a nők, de ennek semmi köze ahhoz, hogy én is vékony magas vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!