Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-10-es skálán mennyire gáz szerintetek ha 19 éves fiúként még soha nem voltam párkapcsolatban, ráadásul még első csókom se volt? Illetve kifejtenétek a válaszotokat?
0
Megnyugtatlak, 19 éves vagyok, eddig 1 "kapcsolatnak" mondható valamim volt, ami kemény 2 hétig tartott, épp ezért nem is nevezném kapcsolatnak.
Nem maradsz le semmiről, hidd el. Foglalkozz magaddal, fejleszd magad, tanulj és ne az legyen, hogy most hirtelen elkezdesz ismerkedni és hajkurászod azt, hogy meglegyen az első csókod..
Sok értelme nincs, ha rágörcsölsz, mert ebből úgy is az lesz, hogy ha netalán találsz valakit, az nem lesz egy igazi kapcsolat, mert úgymond kényszerből vagytok együtt.
Ne stresszelj rá, éld az életed, és majd jön, amikor jönnie kell.
Nem azt mondom, hogy élj begubózva és ne ismerkedj.. Nyiss természetesen mások felé, de ne akard minden áron ezt.
A te cipődben jártam én is, elkezdtem ismerkedni elég keményen. Ráírtam sok lányra, de valójában nem azért, mert szerettem volna, hanem mert kényszeresen éltem meg, hogy na már pedig nekem kell valaki.. Végül megismertem 1 lányt, és 2 hétig voltunk tényleges "kapcsolatban", ahol átvert.
Az már más kérdés, hogy nem az én hibámból lett vége, és lehet, ha rajtam múlik még mindig együtt lennénk, de fixen nem azért, mert annyira szeretném őt.. Sok idő volt mire ezt beláttam. Épp ezért nem szabad görcsösen kapcsolatot keresni.
Azóta még csak beszélni sem beszélek olyan szándékkal senkivel sem, és egyáltalán nem bánom, mert felnyitotta a szemem, hogy talán még nem most jött el az én időm.
1 szó mi száz: Ne érezd rosszul magad, mert nincs miért.
Azt, hogy nem sok embert érdekel. Naponta ír ki valaki ilyen kérdést, mindig megjönnek rá a válaszok, amik mindig ugyan azok.
Változtatni nem fogsz tudni rajta, előbb már nem lesz meg, szóval innentől csak rajtad múlik, hogy mikor esel túl ezeken. Neked kell eldönteni, hogy mennyire fontos, és mennyit szeretnél tenni az ügy érdekében.
10
Ultra gáz, nekem már 3 fiúm volt és 17 emberrel smároltam.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!