Van itt még valaki, aki hozzám hasonlóan gyűlöli a nőket?
Nem, nem vagyok incel. Nem vagyok szexuálisan frusztrált. Voltak barátnőim, jelenleg is lehetne, akarnám.
De a szexuális vonzalmat leszámítva igazán undorodom tőlük.
Borzasztóan kellemetlen lények. Ha orvosilag ki tudnánk iktatni a nemi vágyat, nem is lenne szükség rájuk.
11.
Szerintem te nagyon féle értesz valamit, vagy nagy valószínűséggel másik hajóban ülsz.
10.
Ne keseríts el, mert én még teljes erővel hiszek a dologban.
57F.
12#
Nem az volt a szándékom hogy bárkit elkeserítsek. 🙂
Az én tapasztalatom az,
hogy ahogy telik az időd egyre nehezebb.
Örülök hogy Te még teljes erővel hiszel benne
10es vagyok
13.
Nem tagadom, valóban iszonyatosan nehéz, ezt sajnos el kell ismerni.
És az is igaz, hogy mennél idősebb vagy, annál nehezebb.
Ezekkel teljesen tisztába vagyok.
Egy dolog segíthet, ha vakaki nagyon jól néz ki.
Nade 50 főlött nagyon jól kinézni ?????
Az egyenlő a csodával. Ez csak akkor lehetséges, ha jó géneket örököltél, és eleve fiatalos a megjelenésed.
Ha nem örököltél jó géneket, akkor ülhetsz te egész nap a konditerembe, futhatsz napi 10 km-t, csinálhatsz bàrmit.
Persze, sporttal, egészséges étkezéssel, sokat tud az ember javítani magán, /ezt teszem én is/, de úgy már soha nem fogunk kinézni, mint 30 évesen.
Sajnos ez van. Azt kell megenni, amit megfőztünk. Én elpocsékoltam az előző kapcsolatomra 17 évet, hàt így jàrtam
Ha akkor, 40 évesen merek nemet mondani, és mással jövök össze, lehet, hogy màig nagy boldogságban élnék.
Én úgy gondolkodom, hogy a remény hal meg utoljàra.
12#
14#
Már megint ez!
"Egy dolog segíthet, ha vakaki nagyon jól néz ki."
Miért gondolja ezt mindenki, hogy mindenkinek ez számít??? Jaaa! Azért mert a férfiak 99% csak képcsere után hajlandó találkozni?
Drága 15- ös.
Azért gondolja ezt szinte kivétel nélkül mindenki, mert sajnos a gyakorlat ezt mutatja.
Ma 99%-ban a külső az elsődleges.
Nemrég beszéltem, a munkámból kifolyólagcegy 35 körűli sráccal..
Azt mondta, hogy ő mèg soha nem szedett fel egy nőt se, még eddig mindíg a nők találták meg őt. Szinte menekülnie kell neki a nők elől.
Na mit gondolunk miért van ez?
Azért, mert normális, férfias testalkatú, sármos arcú, jóképű fiatalember.
Ha bem így lenne, nem felszednék őt a nők, hanem nagy ívben kijerülnék.
Átmennének a túloldalra.
Ma ha férfiként nem nézel ki nagyon jól, akkor semmi esélyed nincs.
Hidd ezt el nekem. Jó lenne ha nem így lenne, én örülnék ennek a legjobban, de sajnos így van.
Ma már sajnos el kell tudni fogadni, hogy olyan is van, hogy valaki senkinek nem jön be.
Régebben azért ilyen nem volt.
/zsák a foltjàt./, de sajnos ma már van.
14#
16#
"Ma ha férfiként nem nézel ki nagyon jól, akkor semmi esélyed nincs."
Ezt én nem így gondolom. Ettől függetlenül lehet így van.
15.
16#
Lehet tévesen azt mondani a külső a legfontosabb, de esélyt se adtok arra hogy a külső alapján eldönthessem ki néz ki jól és ki nem! Itt is mint majdnem minden netes ismerkedős oldalon a többség már a második üzinél elbukik.
Írok egy pár példát hogy miért nem lett részemről ismerkedés pl itt ezen az oldalon. Előre elnézést kérek attól akit megbántok mert magára ismer.
Kérdésemmel, vagy válaszommal "felkeltem" valaki érdeklődését.
Rám ír priviben és kb a második üzi után már méreteimről kérdez, képet kér.
- NEM küldök képet!
Következő szint:
mit szeretek a szexben, mi a kedvenc pózom, milyen bugyit hordok, szeretem e az orált, anált stb.stb
/Még nem láttam hogy néz ki akivel írkálok szóval külsőt még figyelembe se tudtam venni!/
A valóvilágban a tapasztalatom:
Heszin pl piac.
Észreveszem hosszasan néz egy férfi.
Én is nézem, rámosolygok.
A következő lépés az öve lenne, de nem Ő lép hanem a párja aki mellé lép.
Egyértelmű abban a pillanatban megszűnt az érdeklődésem, és itt se a külseje miatt!😕
15.
18.
Teljesen igazad van, én férfiként tudom, hogy a társkeresési procedúrát elsősorban a férfiak tették tönkre.
A borzasztó nyomulás a szexel, rögtön az elején azzal, hogy mit szeretsz, hogyan csinálod, stb.
Ezek valóban nagyon csúnya dolgok, rögtön az elején.
A piacos történeted viszont egy szempontból nagyon érdekes.
Az egy dolog, hogy mellé lépett a párja, ez megint csak egy csúnya dolog, de talán most ne is ezt boncolgassuk.
Hanem azt, hogy rádnézett egy férfi, te is ránéztél, vissza mosolyogtál.
Nade miért mosolyogtál vissza ?
Valószínüleg azért, mert bejött neked. Arcra, testalkatra, mindenhogy.
Ha nem jött volna be az arca, a testalkata, vissza mosolyogtál volna ????
Na ugye hogy nem. Ha nem jött volna be kűlsőre, nem szemeztél volna vele, ez biztos.
És itt jőn elő az, hogy sajnos mégiscsak nagyon fontos a külső.
Én egyébként pontosan a természetes ismerkedésben hiszek, nem a netes társkeresőkben.
Én pontosan azt várnám, hogy a boltban, piacon, utcán, vagy bárhol, összeakadok valakivel
De sajnos bő 2 éve nem történik semmi.
Pedig nem nézek ki rosszul, és mellém nem lépne oda a párom, mert valóban nincs.
Úgyhogy sajnos ez van, és emiatt nagyon elvagyok keseredve.
Borzasztó az, amikor az embernek mindene megvan, mindent megtesz azért, hogy legyen valakije, és mégsem jön össze semmi.
Nagyon rossz ez, de én kitartok, hisz jelenleg ez lenne a legfontosabb az életemben.
Az miatt érzem azt, hogy érdemes élnem, hogy hiszek abban, hogy talán összejön még egy nő az életemben.
Soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyire nehéz feladat.
Ennek sokkal kőnnyebbnek kéne lenni, csak az élet megnehezítette.
16#
19#
"Ha nem jött volna be az arca, a testalkata, vissza mosolyogtál volna ????"
Igen visszamosolyogtam volna, mert egyébként jó kisugárzás volt a férfinak.
Kívánom hogy "könnyebb dolgod" legyen és akár itt, akár a valóvilágban összehozzon a sors azzal akivel boldog leszel!
18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!