Más is hasonlóan van ezzel?
Rájöttem arra, hogy általában a nők jobban irritálnak mint a férfiak. Természetesen nem minden nő irritál, de ha negatív tulajdonsággal rendelkezik valaki az nőknél jobban zavar. Más is így van vele?
(Én is nő vagyok)
Én portás vagyok, férfiak közt dolgozok. A gyárban is férfiak vannak. Csak a takarítók, irodisták között vannak nők.
Sokkal pletykásabbak a férfiak, mint a nők. Az öltözőben megnézik egymást, kibeszélik egymás méreteit. Van egy pasi akinek 1 heréje van. Ezt az infót már az első napomon közölték velem.
A normálisabbak nem is zuhanyoznak itt. Sokan munkás cuccban mennek haza is. Mindig tudni kinek retkes a zoknija, lyukas a segglyuknál a gatya, ki szőrös stb.
Magánéleti dolgokról is mindent tudni. Hogyan szoktak dugni. Ki kivel csalja a partnerét. Mindent.
Ezek olyanok mint a hangosbemondók. Semmi se marad meg bennük.
Kavarni is szeretnek; ha egy nő sokat beszél egy pasival, akkor tuti dugnak. Ki tudja nekem hány szeretőm van, akiről nem is tudok..
Ezt csak arra fel írom, hogy nem sokkal különbek a nőktől. A nők viszont alattomosabbak.
A pasik legalább akkor tárgyalják ki a másikat, ha az nincs jelen.
A nők viszont; elmegy az egyik wcre, a többi rögtön kitárgyalja. Feltűnően elhallgatnak ha visszajön az illető.
Utálatosak, rosszindulatúak. Kicifrázzák a dolgokat. Pofátlanabbak is, szeretnek faggatózni. Nem értik a nem szót. Egy férfi legalább észreveszi magát, ha a másik ember nem akar egy adott témáról beszélni.
Két rossz közül a nő a legrosszabb
Szerintem meg a nők azok angyalok.
Én mindenképpen úgy tekintek ràjuk.
Cak az a baj, hogy emiatt sajnos elérhetetlenek, megközelíthetetlenek lettek.😢
Én fölnézek rájuk, mert teljesen eltudtak jutni arra a szintre, hogy 100- ban tőlük függ a tàrskeresés.
Ők irányítanak, az van amit ők akarnak.
Férfi ma már csak akkor tud nőhöz jutni, ha valami baromira nagy szerencséje van.
A nőt azt ma ki kell érdemelni, meg kell érte kűzdeni, hisz semmi nincs ingyen. A nő az meg bizony főleg nem.
6.
Biztosan így van, csak nem érünk vele semmit, ha kerűlnek bennünket a nők.
Na jó. Elismerem. A 10 pontos, teljesen tőkéletes, hibátlan férfiakat valószínüleg nem.
Ebben mondjuk van igazság. Ezt látod tökéletesen elhiszem.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!