Miért engem bánt, ellenem ágál most, ahelyett, hogy hasonlóan tett volna?
kis családi cégnél dolgoztam, ketten dolgoztunk ott váltásban. mivel a főnök nem emelt és a havi bruttó 290 ezret már nem találtam elégnek ezért kerestem és találtam másik helyet ahol ennél sokkal versenyképesebb bért ajánlottak.
a probléma, hogy letelt a próbaidő és mivel ennyi pénzért nem talált a tulaj helyettem embert most a kolleganő egyedül maradt és neki kell minden nap dolgozni.
és most engem anyáz a kolleganő, már egy csomó embertől hallom vissza, hogy egy utolsó szemétnek hív aki őt cserben hagyta és most neki kell egyedül ott dolgoznia és ő már most milyen fáradt és minden nap későn ér haza.ezt velem is közölte, igaz ennél visszafogottabb stílusban.
de nem értem mi a probléma, én már egy csomószor mondtam neki, hogy ennyi pénz az nulla a mai árak mellett, fogjunk össze mind a ketten és mondjuk a főnöknek, hogy ennyi pénzért nem vagyunk hajlandóak ott tovább dolgozni, akkor biztosan meg fogja adni az általunk kért emelést. és persze ilyenkor soha nem állt mellém, hanem még a főnök mellé állt és gyakorlatilag őt védte.
csak nem értem akkor most miért én lettem a szemét...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!