15éves srác vagyok, úgy érzem senki nem szeret. Hogyan tudnék ezen válltoztatni?
15éves srác vagyok, úgy érzem senki nem szeret, barátaim nincsenek, nem járok sehova, szilveszterezni sem hívtak sehova, barátnőm 3hónapja nincsen, egyedül érzem magam. Mit tehetnék?:(
Előre is köszönöm.
Bejelölted már?
Mert ha nem, akkor most bejelölheted és írhatsz neki egy levelet, hogy : láttad a suliban, gondoltad bejelölöd. Hozzáteheted, hogy próbáltál már vele beszélni személyesen is, de sosem volt egyedül vagy nem volt rá alkalmad, azért írsz itt... aztán megkérdezheted, hogy lenne-e kedve veled msnezni, mert jófejnek tartod és szeretnéd őt jobban megismerni. Ha nem akarod magad annyira kiadni, akkor mondhatod, hogy szeretsz ismerkedni azokkal akikkel egy suliba jársz, ez sosem árt. Ebből nem derül ki egyértelműen, hogy tetszik neked.
Hát igazábol az osztálytársam :D :$
1x már beszéltem vele egy keveset, de sajnos többet nem sikerült, hazafele mindig a barátnőjével megy szal ez sem jó. Myvipre meg ritkán jár szal lehet hogy már rég suliba leszünk ha olvassa:D az meg kicsit ciki.
Nah szal kicsit komplikált majd suliban próbálkozok, ha meg nemjön össze megszerzem az msn-jét.
Csak addig meg ne elözzenek:/ :$
Ha o.társad az mégjobb. Nálunk egyik reggel bementem 10en rámugrottak, hogy cseréljünk msn-t mert otársak vagyunk msneznünk kell! :DDD
Valamikor kérd el az msnjét, akár azzal az indokkal, hogy felveszel pár osztálytársat msnre. Nincs ebben semmi.
Ha gondolod a barátnőjét is félrehívhatod valamikor, és elmondhatod neki hogy mi a helyzet. Hátha segít. Vagy megkérdezi a lányt mit gondol rólad.
Nem tudom... remélem azért sikerül. Sok sikert! :) Ne félj, kezdeményezz bátran. Először csak barátilag, hogy ne érezze hogy nagyon nyomulsz. Aztán csak add önmagad ;)
Ha barátokat akarsz, keress, és ne nyűglődj. Ha meg annyira mégsem akarsz igazán barátokat (mert erősebb az elutasítástól való félelmed, mint a barátok utáni vágyad), akkor ne panaszkodj. ;)
De ha ez megnyugtat: nekem nincsenek barátaim. Talán soha nem is voltak.
Viszont frankón érzem magam! ;))
:)
köszi
"Hát a szórakozóhelyek valahogy nem illenek a stílusomhoz, nem szeretem a disco zenét:$ "
Magam is Heavy Metalt hallgatok. Hidd, el mindenféle szórakozóhelyből van választék bőven. Nem tudom merrefelé laksz, úgyhogy pestiként mondhatni könnyen beszélek. Van itt nekem Rocktogon, Wigwam, Zsiráf, és minden, mi szem-szájnak ingere. Persze egy-egy hétvége erejéig szerintem egy vidékinek is belefér felcammog idáig, egy igéretes buli kedvéért. Nem vagyunk olyan kitaszítóak. Egy próbát mindenképp megér. Legalább kimozdulsz egy kicsit, é pont ez a dolgok lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!