Az vagy, akinek kinézel?
Arra gondolok, hogy például vannak ezek az előítéletek, hogy ha egy lány túlságosan is ad magára, akkor rögtön azt gondolják az emberek, hogy "szépség van, ész nincs"
De ez csak egy példa a sok közül.
Szóval első ránézésre kiderül rólad, hogy milyen vagy, vagy pedig általában mást gondolnak rólad, és miután megismerkedsz másokkal, rájönnek hogy nem is olyan vagy, mint amilyennek kinézet alapján elképzeltek?
Hát itt indult polgármesternek aki kicsi tömör és kövér és kopasz plusz 2 foga van...
13/F
Rám első ránézéskor ezt mondják: infantilis, hiperaktív, boci szemű, egyszerű lány, aki kb. 19-20 év körül lehet és még iskolás.
Miután megismertek kicsit, általában ezen szoktak ledöbbenni: a látszat ellenére egy érett, jó gondolkodású, széles látókörű, okos, kreatív ámbár mégis vidám, bohókás, mindenki arcára mosolyt csaló nőt látnak, és megdöbbentő, hogy 24 éves vagyok, kinézetre meg sem közelítem a koromat. :)
Nálam a "látszat csal" érvényesül. Elsö látásra egy szép, ámde üres fejü szöke p.csának tünök, aki még a boltba is sminkeli magát. Közben közgazdasági végzettségem van, és egy picilány boldog anyukája. Teljesen normális életet élek.
22/L
Igy van, hogy a kulso az neha egy alca, mivel a belso ertekek a fontosabbak.
Nagyon sok szemelyiseg a kulsejevel van elfoglalva es azt gondoljak, hogy a markas ruha lesz az, amitol O szep es csinos es elfogadhato lesz, vagy kulonbozni fog a masiktol,
de ezek csak teves elgondolasok, mivel a belso tulajdonsag lesz az, ami ertekes, amikor egy embernek kisugarzasa van.
Szerintem az ember sokkal tobb, mint aminek kinez. Epp az a lenyeg, hogy belul tobb van vagy mas, mint kivul. A kulsot nem lehet teljesen befolyasolni. Ha egy ferfi csak 162 cm magas, az emberek egybol nem annyiba nezik, mint egy 180 centi magas ferfit, pedig lehet, hogy belul tobb van neki.
Epp, hogy azt kell elkerulni, hogy valakinek a kulsoje alapjan iteljuk meg a belso enjet.
Nagyrészt igen. De sokan túl komolynak gondolnak első benyomásként, holott ha megismernek rájönnek, hogy ez korántsem így van.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!