Úgy érzem véget kell vetnem a szerencsejátéknak, csak azt nem tudom hogy mikor?
Eleinte a játék szeretete miatt csináltam. Utána mentem a pénzem után. 17 éves koromban ilyen 200 Ft-okkal kezdve, majd egyetemistaként diákhitel, felnőttként fizetés. Egyre jobb lett a fizetésem, viszont ugyanazon az életszínvonalon éltem. Így irdatlan pénzeket tudtam beletenni. Voltak szép periódusok.
2020 elején buktam 1 millió forintot, aztán kezdtem egyenesbe jönni (jól fizető állásom volt) egyszer feltettem a fizut, majd megnyertem olyan összeget amivel visszafizettem a diákhitelt is. Azóta minuszba nem, "csak" nulláig megyek le.
2023 év elejére 3 millió forintot összenyertem. Majd 2 nap alatt elbuktam mindent. 2023 májusában otthagytam az akkori munkahelyet (nem a játék miatt, hanem mást akartam csinálni) De közben idegesített hogy a rendes pénzem is minuszba megy, pedig nem költöttem túl magam, hanem az hogy nem gyarapszik (még ha munka által is) és elkezdtem játszani, persze nyerőbe tettem magam. Felmentem 750.000 Ft-ig és azt egy az egyben elbuktam egy nap alatt.
Most már eljutottam oda hogy utálom csinálni.
Akkor sem nézem a sporteseményt ha éppen 100.000 Ft van rajta.
A létező összes "taktikát" kipróbáltam és látom hogy itt nincs olyan amivel hosszútávon tudok nyerni. Sőt mi több a legbiztosabb az lenne ha egyetlen nagy összeget feltennék és vagy nyernék vagy nem, de ott legalább 50% esélye lenne. Így ha minden nap játszok gyakorlatilag semmi.
Tudom hogy abba kell hagyni, csak nem tudom hogy mikor. Miért pont most? Miért ennyi idő kellett?
31 F
Most kell abbahagyni.
"a legbiztosabb az lenne ha egyetlen nagy összeget feltennék "
Ez a függőség logikája, mert ha elvesztettél mindent, utána azon pörögnél hogy ismét meg kell próbálni visszanyerni, mert az egész nyereségvágy átfordult abba, hogy a veszteségeket kellene legalább nullára kihozni. És akkor elmondhatnád, hogy megkaptad az élményt, de annyival szállsz ki amennyit beleraktál, és akkor nyugi lesz.
A valóság viszont az, hogy minden újabb játéksorozat csak a mínuszt növelte, amit megint kompenzálni szeretnél.
A "csak még egy utolsó (szál cigi/megtett tét/szelet süti), és utána végleg vége" áltatás, és a gyengeség jele. Ha eldöntötted, hogy abbahagyod, akkor nincs több játék (utolsó sem), és utána kezdődik az ingerek leküzdése, hogy tényleg úgy maradjon.
Nem érdekel az élmény mint írtam.
Csak már kis túlzással házam lehetne...
Ha akarod írj privatot és segítek még
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!