Kezdek megkattani vagy csak túl élenk a fantáziájám? (Bocsi, hosszú lett)
Melyik a gázabb? Az, ha valaki megtetszett de csak crush szintén kapcsolatot nem tudok vele elképzelni (legyen J. ) miközben van barátom ( L., több mint 3 éve) és kitalált sztorikat gyártok a fejemben rólam és J-ről vagy ha erröl az emberről (J.) és másokról gyártók kitalált sztorikat?
Teszem hozzá, nem első eset.
Mivel eléggé művészi beallítottsagú vagyok, vizuális típus, szóval gondoltam rá, hogy valami képregényeket vagy illusztrált novellát alkossak. De lehet, nem kellene olajat önteni a tűzre. Az a baj, hogy sejtem miért szeretek a gondolataiban élni de szeretném ezeket kifejezni. Hogyan? Vagy egyáltalán szabad az ilyen gondolatokat táplálni? Hol ér véget a művészi szabadság és a partnerem tisztele? Lehet megint csak művészi látásmódra fogom a valódi érzéseimet mint mielőtt rajöttem hogy biszex vagyok ? (20, N) Azt hiszem kezdek megkattani. :,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!