Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak engem idegesítenek a 20...

Csak engem idegesítenek a 20 éves anyák? Mi a véleményetek a helyzetemről?

Figyelt kérdés
A szomszéd lány nem rég babázott le. Terhesség előtt egy nagyon vékony és kirívó embernek tartottam (volt hogy csak szinte melltartó nagyságú csipkés melltartóban volt), de ez megváltozott. Most hogy 3 hónapja megszült elkezdett fogyni és megint előkerültek a ribizlis ruhái. Szerintem nem anyához méltóan néz ki. Senki se mondja nekem hogy egy haspolo anyas hiaba hosszitott dereku a nadrag. Egyreszt azert bosszant mert nekem sokkal nehezebben mentek le a kgok,masreszt mert a ferjemmel sokat beszelgetnek. Amikor kint cigiznek egyszerre mind8g beszelgetnek es en ettol falra maszok. Nem jo anya amugy mert folyton csak azt mondogatja hogy o eleg faradt most a miujsagra mert mondjuk most fozott meg altatta el a babat meg ilyenek. Nem ertem miert nyafog mindig.
2023. jún. 22. 23:59
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
És persze amikor ezt elmeséltem a férjemnek velem vitatkozott. Nem ment oda hozzá megmondani a mágét hogy hogyan merészel velem beszélni.
2023. jún. 23. 18:07
 22/32 anonim ***** válasza:
95%

Hat szerintem k@rvara igaza volt...en is leoltottalak volna a g@cibe ha igy a kepembe mondtad volna ezeket .

Vigyazz mert hamarosan egy hazisarkany lesz beloled.

A ferjed gondolom a leany pártját fogta mert tudta hbrohadtul igaza van.Mit szolsz bele masok oltozkodesi szokasaiba?ki vagy te a Gucci bammeg?

2023. jún. 23. 18:13
 23/32 anonim ***** válasza:
92%
Sokkal szebb lenne a vilag ha ilyen minden leben kanal emberek nem lennenek itt
2023. jún. 23. 18:13
 24/32 anonim ***** válasza:
92%
Ezuttal udvozlom a lanyt es uzenem neki,hogy csak igy tovabb...
2023. jún. 23. 18:15
 25/32 anonim válasza:
94%

Mi nem illő? Melege van, felvesz egy rövidnadrágot meg haspolót még akkor is megsül. Amúgy meg igaza van, semmi köze a szomszédnak ahoz, hogy ő miben van otthon vagy akárhol. A haspolót felvenni ugyan annyi idő, mint bármi mást, szóval nem kell azzal foglalkoznia, kiveszi a szekrényből és felveszi. Attól, hogy jópára (tisztelet a kivételnek) teljesen elhagyják magukat szülés után és a saját nagyanyjuknak öltöznek az inkább szomorú, egy fiatal csinos anyuka öltözzön úgy, mint egy fiatal csinos anyuka, ne úgy mint egy 50éves. Ovisom van, sokat járok emiatt kisgyerekes anyák közt. Sokan csinosak, nem kisestéiben vannak nyilván, de csinosan felöltözve. De jópáran úgy öltöznek fel utcára, óvodába stb, hogy azt egy picit is magára adó nő a kertben nem veszi fel gazolni.

A férjednek meg gondolom elege van abból, hogy a szomszéd lányt szidod.

2023. jún. 23. 18:37
 26/32 anonim válasza:
25-ös vagyok. Jah és én is visszaszóltam volna, valószínűleg nem ennyire kedvesen mint a lány (fáradtan főleg). Te kezdted, persze, hogy nem hagyja magát! Úgy beszélt veled, ahogyan te vele. A férjednek meg több esze van, sokáig folytatod ezt nagyon hamar sárkány leszel, akitől menekül a férje meg mindenki. Senki sem akar olyan ember mellett maradni, aki mindenkibe beleköt, aki nem tetszik neki és utána még nyüszít is, ha valakiben emberére talált és kiosztja.
2023. jún. 23. 18:47
 27/32 anonim ***** válasza:
92%

De mer Te ki a fszm vagy hogy megkondod ki mit vegyen fel? A saját udvarán meztelenül is mászkálhat, akk se lenne hozzá közöd.

A fejed miért is védett volna meg?

Kicsit nem vagy normális...nem látsz a féltékenységtől.

Eszem megáll milyen emberek vannak.

2023. jún. 23. 18:57
 28/32 anonim ***** válasza:
Igaza volt,semmi közöd hozzá mit vesz fel. Ő nem olyan prűd mint te. Féltékeny házisárkány vagy,semmi közöd a szomszéd ruhájához...
2023. jún. 23. 19:51
 29/32 anonim ***** válasza:
"Egyreszt azert bosszant" mert nem a saját dolgoddal foglalkozol.
2023. jún. 24. 07:15
 30/32 anonim ***** válasza:
Azta k@rva...mit vegyen fel az a szerencsetlen nö az 50 fokban?bundát,hogy neked jo legyen?
2023. jún. 24. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!