Csak engem idegesítenek a 20 éves anyák? Mi a véleményetek a helyzetemről?
Itt inkább arról van szó hogy a lányka rá van akadva a férjedre.
Húgom húsz évesen szült, nem volt ribizli se előte se utána mielőtt 'le babázot '(ez a kifejezés undorító)
Vannak idősebb anyák akik így viselkednek nem kell ehhez fiatalnak lenni.
Az a kérdés téged mért idegesít. Törődj magaddal és beszélj a férjeddel hogy ne dumáljon vele annyit.
Szerintem irigy rosszindulatú nő vagy, és le fog pattani a férjed.
Én 32 vagyok, szintén nagyon vékony, és egész életemben a hozzádhasonló irigy nők cseszegettek. 20 éves volt gyerek előtt, tök oké volt neki a csipketop. Most a haspoló menő, 32 vagyok, nekem is van(magasderekú nadrághoz), illetve van 42 éves vékony anyuka ismerősöm, neki is van;)
Tudod most ez a divat, teljesen megszokott viselet, elhiheted, hogy dolgozni nem ebbe megyek, bár van olyan irodai felsőm, amit szerintem megszólnál, de zakóval tök oké.
Nem bűn szépnek lenni és gondolom a vén hapsival nem fog lelkizni, valamit mondania kell neki, a friss anyukáknál meg tök normális, hogy fáradtak. Nem is értem ilyen rosszindulatú emberek hogy találnak párra, ezt az énedet titkolod a párod elöl gondolom..
Egyébként nem tudom mi a fene bajod van(de, irigység a korára és a kinézetére), 37 fokban otthon hordja a haspólót, nem temetésen télen. HA fürdőruhafelsőben mászkálna, mint nálunk a szomszéd(férfiak meg fürdőgatyában), az is normális lenne. Egyébként szerintem haspólóban tuti könnyebb szoptatni, mint simában.
"volt hogy csak szinte melltartó nagyságú csipkés melltartóban volt"
Én itt elakadtam.
Mi azzal a probléma ha egy melltartó melltartó méretű?
Irigy vagy és féltékeny...ennyi a baj.
Ja és én is felveszek hasonlót mer nyar van és miért ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!