Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak engem idegesítenek a 20...

Csak engem idegesítenek a 20 éves anyák? Mi a véleményetek a helyzetemről?

Figyelt kérdés
A szomszéd lány nem rég babázott le. Terhesség előtt egy nagyon vékony és kirívó embernek tartottam (volt hogy csak szinte melltartó nagyságú csipkés melltartóban volt), de ez megváltozott. Most hogy 3 hónapja megszült elkezdett fogyni és megint előkerültek a ribizlis ruhái. Szerintem nem anyához méltóan néz ki. Senki se mondja nekem hogy egy haspolo anyas hiaba hosszitott dereku a nadrag. Egyreszt azert bosszant mert nekem sokkal nehezebben mentek le a kgok,masreszt mert a ferjemmel sokat beszelgetnek. Amikor kint cigiznek egyszerre mind8g beszelgetnek es en ettol falra maszok. Nem jo anya amugy mert folyton csak azt mondogatja hogy o eleg faradt most a miujsagra mert mondjuk most fozott meg altatta el a babat meg ilyenek. Nem ertem miert nyafog mindig.
2023. jún. 22. 23:59
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
100%
30 évesen 4 éves gyerek mellett is így öltözök, ez a divat és jó alakon jól áll. És a férjed van rakattanva nem forditva..
2023. jún. 23. 04:06
 12/32 anonim válasza:
100%

Ha ennyire ribili miért bíztad rá a gyereket? vagy arra jó hogy lepasszold neki?

Remélem mikor ez történt az edzőterembe mentél.

2023. jún. 23. 04:45
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Téged 1(!) 20 éves anya idegesít. Engem meg 1 sem. Nem mindegy neked hogyan öltözik, csak 20 éves, nemcsak anya, hanem nő is!
2023. jún. 23. 04:49
 14/32 anonim ***** válasza:
57%

Feltekeny vagy...es mi az hogy nem jo anya.ezz azert par mondat utan ne jelentsd igy ki

Es izé,hat az oltozék.

32 eves vagyok,ket gyerekkel...el sem hinned miket veszek fel.olyan darabokat amiket meg 20 egesen sem hordtam.most azokban erzrm jol magam..

Miert ne venne fel a szomszédod is azt amiben jol erzi magat?

Azert meg ne utald mert te ladsabban fogytal mint o

2023. jún. 23. 05:26
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Senki se mondja nekem hogy egy haspolo anyas ---

De kepzeld el nincs ra irva hogy anyaknak tilos felvenni ..

Mi van felsz hogy a ferjednek kellene a fiatal husi helyetted?

2023. jún. 23. 05:29
 16/32 anonim válasza:
72%
Csak téged, mert féltékeny vagy. Mondanám, hogy trollkodsz, de sajnos a környezetemben is vannak ilyenek. Én sem járok másképp, mint gyerek előtt (elég feltűnő szoktam lenni, márcsak a tetoválások miatt is), ráadásul nyár van, tegnap délután még 37fokot mutatott az udvarunkban a hőmérő. 32 vagyok, bikiniben voltam kint a gyerekkel, mert medencéztünk meg probáltuk túlélni a meleget. Strandra sem jártok? Ott tömegével vannak fiatal lányok falatnyi bikinikben... Ott aztán nem csak egy kivillanó hasat lát. Én nem a szomszéd lánytól félteném, hanem attól, hogy megunja a sárkányoskodást. Én nem vagyok modell vékony, de szerencsésen hízok (homokóra alakra, mindig marad derekam, pár kiló ide vagy oda), meg mint írtam, már a tetoválásaim miatt is feltűnök, járjak csadorban mert a szomszéd Jucika féltékeny? Hát nem 🤷🏼‍♀️. Fáradt meg miért ne lehetne? Én gyerek elött is voltam olyan fáradt, hogy sírni tudtam volna. Egy friss anyuka meg pláne, főleg első gyerekes, aki még azt se tudja hova kapjon hírtelen.
2023. jún. 23. 06:31
 17/32 anonim ***** válasza:
93%
Azért az vicces,hogy azert tartod nem jó anyának mert faradt...ezt kikérem magamnak es az osszes anya tarsamnak aki majd beledoglik a fardtsagba csak azert,hogy a gyereke jol erezze magat,es ne a kisagyban sirjon egész ejjel...
2023. jún. 23. 07:06
 18/32 NTBS ***** válasza:
Engem nem idegesít.
2023. jún. 23. 12:43
 19/32 anonim válasza:

Nem jo anya amugy mert folyton csak azt mondogatja hogy o eleg faradt most a miujsagra mert mondjuk most fozott meg altatta el a babat meg ilyenek. Nem ertem miert nyafog mindig.

Mégis te voltál az aki otthagyta vele a gyerekét. Vitatkozhatnánk hogy akkor ki is a rossz anya.

2023. jún. 23. 12:47
 20/32 A kérdező kommentje:

Akkor is illetlen dolig szerintem a haspolo foleg hogy nem olyan tokeletes meg az alakja hogy mutogathassa. Ez nem irigység.

Ma beszéltem vele próbáltam kicsit rávezeti hogy nem illő az ilyen viselkedés. Azt mondtam neki hogy én szülés után 3 hónappal nem azzal voltam elfoglalva hogy kitegyem a hasam, meg villogtassam a picsám. Erre azt merte a képembe mondani hogy elhiszi lehet ő se tenné ha így nézne ki, viszont ő az ő testével teljesen megvan elégedve és 60 fokban miért ne vehetne fel azt amit akar. Illetve hogy gondolkozzak el azon mibe beszélek bele. Aztán nem köszönt el csak elsétált.

2023. jún. 23. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!