Csak engem idegesítenek a 20 éves anyák? Mi a véleményetek a helyzetemről?
Ha ennyire ribili miért bíztad rá a gyereket? vagy arra jó hogy lepasszold neki?
Remélem mikor ez történt az edzőterembe mentél.
Feltekeny vagy...es mi az hogy nem jo anya.ezz azert par mondat utan ne jelentsd igy ki
Es izé,hat az oltozék.
32 eves vagyok,ket gyerekkel...el sem hinned miket veszek fel.olyan darabokat amiket meg 20 egesen sem hordtam.most azokban erzrm jol magam..
Miert ne venne fel a szomszédod is azt amiben jol erzi magat?
Azert meg ne utald mert te ladsabban fogytal mint o
Senki se mondja nekem hogy egy haspolo anyas ---
De kepzeld el nincs ra irva hogy anyaknak tilos felvenni ..
Mi van felsz hogy a ferjednek kellene a fiatal husi helyetted?
Nem jo anya amugy mert folyton csak azt mondogatja hogy o eleg faradt most a miujsagra mert mondjuk most fozott meg altatta el a babat meg ilyenek. Nem ertem miert nyafog mindig.
Mégis te voltál az aki otthagyta vele a gyerekét. Vitatkozhatnánk hogy akkor ki is a rossz anya.
Akkor is illetlen dolig szerintem a haspolo foleg hogy nem olyan tokeletes meg az alakja hogy mutogathassa. Ez nem irigység.
Ma beszéltem vele próbáltam kicsit rávezeti hogy nem illő az ilyen viselkedés. Azt mondtam neki hogy én szülés után 3 hónappal nem azzal voltam elfoglalva hogy kitegyem a hasam, meg villogtassam a picsám. Erre azt merte a képembe mondani hogy elhiszi lehet ő se tenné ha így nézne ki, viszont ő az ő testével teljesen megvan elégedve és 60 fokban miért ne vehetne fel azt amit akar. Illetve hogy gondolkozzak el azon mibe beszélek bele. Aztán nem köszönt el csak elsétált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!