Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki vette el az önbizalmad?

Ki vette el az önbizalmad?

Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 09:36
 1/3 anonim válasza:
100%
Èn màr eleve úgy születtem, hogy önbizalomhiànyos vagyok, de erre csak ràtett egy lapàttal az anyàm ès a 3.-os lektorom, akik leszóltàk a nèmettudàsom.
2023. jún. 5. 10:03
 2/3 anonim ***** válasza:

1) Apám. Rendszeres negativizmussal, szinte belém nevelte.

2) 13 évesen a matektanárnőm, aki egyben osztályfőnök is volt, aki azt mondta, ha az egész tankönyvet bemagolom, akkor is hármast ad, mert én csak közepes tanuló vagyok. Mikor gimibe kerültem, és sikerült négyesre felelnem, meg voltam győződve, hogy ez csak tévedés. Szerencsére az ottani matek tanárnő igazi pedagógus volt.

3) Azok, akik látták, hogy alacsony az önbizalmam, és még jobban lehúztak (Pl. munkatársak), mert miért ne abba rúgjunk bele képletesen, aki már a földön van.

4) párkapcsolatban, a pasim engem okolt néha akkor is, ha egyértelműen ő cseszett el valamit.

Az eltelt évek alatt valamennyi önbizalmat sikerült visszaépíteni, amit, az utóbbi nyolc évben újra elvesztettem. A covid időszak csak rontott rajra.

2023. jún. 5. 23:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Hasonló az életciklusunk, szerelmes lettem.
2023. jún. 6. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!