Miért utálom ennyire az embereket?
Ja igen, csak úgy maguktól lettek ilyen bunkók a magyarok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1192..
Úristen, annyira igaza van a kettesnek meg a hármasnak!
Mintha csak én írtam volna.
Bár azért nem gondolom, hogy csak primitív emberek vannak ebben az országban, mert nagyon sok értelmes ember van, akiktől sokat lehet tanulni!
De például sokszor kitudok akadni a bolti eladókon is!
Kedves kérdező. Ha megkérdeznéd a bolti eladót, miért utál már a látványod miatt is, lehet hogy meglepő választ kapnál...
...így sosem tudod meg miért utálod az embereket...ahhoz tudnod kellene, miért utálnak téged, de nagyon. Lehet, hogy taszító a karmád. Akkor így kell élned, közös utálkozásban.
Mert az emberek utálatosak.
Néhány ok amiért én utálom őket:
*önzőek
*másoknak ártanak szándékosan
*befeketítik mások hírnevét a hátuk mögött alattomos módon
*irigy szarok
*felszínesek - érdeklődnek a szép emberek szara iránt is
*kapzsiak - képesek eltaposni bárkit, hogy nekik jobb legyen
*vérengzők - végig kaszabolták egymás nyomorék kis történelmük alatt. Elképesztő kínzómódszereket találtak ki
*hazudósak
*manipulatívak
*gyáva férgek, nem mernek a jó mellett kiállni
Ami jó, hogy nem tart örökké velük egy levegőt szívni.
9
Igen, ha morálisan bármilyen szinten állsz (nem úgy mint az emberek 90%-a aki sehogy) akkor ez az emberi faj utálatával is jár.
Mert az emberi faj egyszerűen nem morális.
Az egyetlen tudatos faj amelyik változtathatna, lehetne jobb is de nem akar mert úgy döntött, hogy inkább szhar lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!