Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálom az embereket, de néha...

Utálom az embereket, de néha barátokat akarok?

Figyelt kérdés
Miért van olyan érzésem néha-néha, hogy barátokat szeretnék magam mellett tudni, de utálom az embereket alapjáraton. Szeretnék beszélni néha emberekkel dolgokról amik a fejemben vannak, de gyűlölöm ha kérdezgetnek felőlem, ha tudni akarnak rólam dolgokat, ha elkezdenek kérdezősködni. Miért vagyok ilyen elcseszett?

2022. dec. 22. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
még pár év barátok nélkül, és már nem is lesz szükséged rájuk. legalábbis én így voltam vele
2022. dec. 22. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
5%
nem te vagy elcseszett. a barátság pedig nem létezik, csak érdekek vannak max.
2022. dec. 22. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Biztos sok sérülésed van, sok csalódás, nehezen bízol másokban. Talán elcseszett családi háttér és gyerekkor a múltban, ezt neked kell tudnod.

Teljesen normális hogy szeretnél barátokat, vagy csak embereket akikkel tudsz beszélgetni. Amik miatt nem akarsz, azaz hogy kérdezősködnek, teljesen hülyeség.

Semmit nem kell elmondani amit nem akarsz és ki is tudsz állni magadért, megmondani hogy erről vagy arról te nem akarsz beszélni, vagy hogy nem szereted ha kérdezgetnek.

Nem vagy már kisgyerek, hogy néma legyél és a szüleid védelmére várj. Azzal beszélsz és arról akivel akarsz, bármikor befejezheted és kiléphetsz belőle.

2022. dec. 22. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert ember vagy és beléd van építve az ösztön hogy társas lény vagy. Ez kell a szaporodashoz ami a biológia célja.
2022. dec. 22. 14:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Talán az a nehéz ebben, hogy nem tudják az emberek ezt megérteni. Nem hiszek a barátokban, se abban hogy bárkit is érdekelnék. Olyan emberre várnék akit nem érdekelne ki vagyok, csak beszélni tudjak vele ha nekem szükséges lenne, mert sokszor hiába adnám önmagam, tudom hogy ez senkit se érdekelne. Semmi értelme másnak ezt megmutatni, mert azonnal kihasználni kezdik a helyzetet, hogy ettől hírtelen közelebb kerülhetünk, ami miatt nekem segíteni kéne nekik. Hogy ők ettől lelki szemetesek lesznek az meglehet. Hogy én ettől nem leszek jobb ember mások szemében az is lehet. Viszont nekem nincs szükségem arra, hogy ettől közelebb legyünk. Ki tudok állni magamért, nem egyszer mondtam, hogy ez így nem lesz jó. Ők viszont továbbfolytatták, ami miatt én elfelejtettem őket. Csak egyszerűen bosszant, hogy körülöttem nincs egy ugyanilyen ember.
2022. dec. 22. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Én magamat is utálom.
2022. dec. 22. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
#5 Olvasd el még egyszer mit akarsz. Nem akarod hogy kihasználjanak, mert valójában te akarsz kihasználni másokat. Ugyanolyan vagy akiket utálsz, semmilyen különbség nincs közted és azok között, akiket "elküldtél". Téged az idegesít hogy nem neked van szemetesed.
2022. dec. 22. 17:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez pontosan így van. Mi az amit nem értesz?
2022. dec. 22. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!