Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szerezhetnék barátokat?

Hogyan szerezhetnék barátokat?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és NAGYON CSENDES!!! Ezalatt azt értem, hogyha szól hozzám egy idegen, elfolytódik a hangom, ki nem jön szó a számon. Visszahúzom magam, nem merek visszaválaszolni, csak nagyon halkan. 4. osztályig a helybeli iskolába jártam, minden nap rugdostak, csúfoltak a soványságom miatt, és ezt nem tűrtem tovább. 5.-től a közeli városban tanulok. 7. év végén ott is ugyanez volt. Rugdostak, útáltak, kiközösítettek mind a 2 suliból. Tudom, hogy bennem van a hiba, mert nem tudok alkalmazkodni. Próbálnék, próbálnék de egyszerűen egy szót sem merek kimondani osztálytársaimhoz. Meg máshoz sem. Eddig ez nem is érdekelt. Elvoltam magamban otthon, a kutyámmal meg a számítógéppel. Most magamba néztem: üresség van körülöttem. Senki, akivel együtt lehetnék, mindig unatkozom, egy barátnőm sem. Én okoztam magamnak mindezt. Mert szótlan vagyok NAGYON. Otthon persze anyával feleselek annyit, mint a vízfolyás...de máshol meg sem merek mukkanni. Jövőre új iskola, középiskola. Mindenki új lesz ott. Ott már nagyon szeretnék barátokra lelni, de csendes leszek akkoris, mert egyszerűen olyankor mintha el lenne vágva a hangszálaim, úgy érzek. De a gimibe már nagyon szeretnék barátokat szerezni, de nem vagyok olyan típus. MIT TEGYEK? Segítsetek, mert nagyon szar így :\'( :( :( :( :( :(
2008. dec. 29. 16:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
valamennyire velem is ez a helyzet... vannak páran akik leb.ziznak meg egy gyerek folyton azzal b.szogat, hogy a náray majd s.ggbedug engem... nagyon rossz, remélem a gimibe jobb lessz... amúgy merrefelé laksz? írj privit és lehet h jóba lehetnénk...
2009. júl. 8. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!