Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szégyenkeztél már annyira...

Szégyenkeztél már annyira valami miatt, hogy nem tudtad túltenni magad rajta? :S

Figyelt kérdés
A napokban csúnyán megszégyenítettem magam a pasi előtt, akivel össze akartam jönni.Napok óta depis vagyok, soha nem éreztem magam még ilyen rosszul, fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hogy ne érdekeljen az eset,és hogy túl tudjak lépni rajta...
2010. okt. 7. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi tortent?
2010. okt. 7. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Részegségem után nagyon tudom szégyellni magam de mindig elmúlik. Viszont van aki szemébe nem tudok többet nézni...pedig nem is történt majdnem semmi, csak na...
2010. okt. 7. 20:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Szintén részegség miatt történt az eset.Bánt,hogy olyannak látott a csávó, amilyen nem vagyok.Pont előtte sikerült kiütnöm magam KO-ra...az eset óta nem ír. Egyértelmű miért. De ha adna is még egy esélyt, félek nem bírnék a szemébe nézni :(
2010. okt. 7. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek van 'csúnya' oldala, max el tudja valaki mindig takarni. Ez a roszabb eset. Jobb tudni, a másiknál mi lehet a legroszabb, vagy úgy látni. Szerintem. Utána már nem érhet meglepetés. Megértem a szégyenérzeted. Azonban attól függ, milyen ember vagy rendesen. Ha egy viszonylag lazább eset, akkor kisebb a bukás, ha egy 'zseni', nagyon intelligens lány, aki még alkoholt sem látott :) akkor eléggé gáz. Vedd fel vele a kapcsolatot, mondd el neki, hogy mi történt és kész. Ne bánkódj annyit ez miatt.
2010. okt. 7. 22:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a megnyugtatást!:)

Mindenki azt mondja, hogy nem is olyan gáz stb, dehát mindenkinek a saját maga szégyene a legnagyobb...

Az a rossz, hogy én alapjáraton egy laza,jófej,aranyos, és egyben komoly lány vagyok,aki mindig tudta hol a határ, erre sikerült pont az ellenkezőjét elérnem. Egy magyarázkodós hisztis kis pitsának néz,aki folyamatosan a sárga földig issza magát. Mikor megismerkedtünk, akkor is be voltam csiccsentve...

Szeretném hogy adjon még egy esélyt(hogy indítsunk tiszta "fejjel" :D),de nekem nincs bőr a képemen írni neki...a barátaim viszont azt mondják, hogy ne is törődjek vele, mert bunkóság tőle hogy meg se kérdezi, hogy vagyok azóta...

2010. okt. 7. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy lány olyankor igen csak kiábránditó tud lenni sajnos,ugyhogy megértem ha nem érdeklödik felöled.Viszont nyugodtan probáld megbeszélni vele akár neten akár személyesen.Ugy is látni fogod a reakcioját.Mondjuk az hogy nevetségessé tetted magad elötte,tuti okat nevet rajtad.DE tudod minden csoda 3napig tart:)Kitartás!

22/L

2010. okt. 8. 07:48
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
lány KO részegen... csak gratulálni tudok... szokj le róla és többet nem kerülsz ilyen helyzetbe. ha össze is jöttök, és ugyanígy fog látni tuti dob - vagy piál veled, az szép jövő lesz...
2010. okt. 8. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

20:38 vagyok

Jajj ne is hallgass ezekre az álszent, "antialkoholista" személyekre. Néhanapján miért ne rúghatnál be? Fiatal vagy. Egy félévben egyszer mindenki megengedheti magának. Amúgy meg senki nem szólhat semmit mert mindenkivel megesik. Ha persze fogyaszt alkoholt. Ha KO voltál attól még lehetsz rendes lány. Csak ha lehet a mindennapokban teljesítsél, hogy tiszteljenek, vagy legalább ne nézzenek le.

Én ösztöndíjas vagyok a műszakin, de néha jó bulikon történt már meg velem is, hogy kiütöttem magam. Én is szégyenkeztem, mint ahogy írtam de nem tört össze egy világ sem. A volt barátnőmet is láttam részegen...szerintem tök aranyos volt. Jó nem volt kiütve, nem hányt meg ilyenek, hanem csak boldogtalankodott. Ennivaló volt.

Aki meg lenéz valakit ilyesmiért az be is kaphatja...ennyi. Ettől még lehetsz jobb bárkinél.

2010. okt. 8. 13:02
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A fiúért nem is vagyok annyira oda, szerintem ha nem égettem volna be magam előtte, nem is érdekelne. Csakhát az ember tisztázni akarja mindenképpen magát,én nem szoktam elítélni az ilyen lányokat,és pont ezért...mert mivan,ha egyszer velem esik meg...meg is esett. :( Részegen pedig ott magyarázkodtam neki, hogy én nem vagyok ilyen és hogy nagyon sajnálom stb, mondta hogy túlreagálom. Dehát mégsem érdeklődik...

Azt sem tudom,hogyha találkozunk, akár direkt,akár véletlenül, hogy reagáljam le az esetet...viccelődjek rajta, vagy megint magyarázkodjak, vagy ne is akarjak róla beszélni....ti mit csinálnátok?

2010. okt. 8. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
mintha misem tőrtény volna...lehet, hogy Ő már nem is emlékszik
2010. okt. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!