Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnám ezen túltenni magam?

Hogy tudnám ezen túltenni magam?

Figyelt kérdés

Szinte még gyerekként volt egy hosszabb kapcsolatom. A volt barátom, mint így utólag ő is beismerte, nagyon sokat manipulált és lelki terrorban tartott, mert félt, hogy elveszít. Ebbe untam bele, és hagytam ott. Viszont azóta nem volt normális kapcsolatom, rettegek az emberi érzelmektől. Ha úgy érzem, nem szeret eléggé, vagy nem érzem magam biztonságban, esetleg újabb sebeket kaphatok, szakítok.

Ki tudnék ebből lábalni valahogy?

L/17

2010. aug. 4. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
én úgyan így vagyok. A volt barátom mikor szakítottunk azt mondta mielött elküldtem volna h nem lesz soha senki más aki el tudna viselni. És rettegek h igaza van. A kapcsolatunk alatt én is sokat hibáztam,tudom. Ennek már egy éve. Félek bárkit is a közelembe engedni,mert mi van ha megszeretem,és ő rájön h nem lehet elviselni? :O
2010. aug. 4. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze,hogy ki tudsz lábalni.Bízz magadban,tudd,hogy meg tudod csinálni,és hogy neked is lehet normális kapcsolatod,és lesz is.A multat meg FELEJTSD EL!

És bízz a partnerban is.Ez elengedhetetlen!!!

2010. aug. 4. 10:02
 3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt egy kapcsolatom ahol teljesen földig rombolták az önbizalmam. Elhittem, hogy buta, csúnya stb vagyok és rajta kívűl senkinek nem kellenék. Rettenetes volt. Előtte el se tudtam képzelni, hogy velem ilyet tegyen egy férfi. (én már kicsit idősebb voltam, huszas éveim elején) Nem voltam már rég szerelmes, csak egyszerűen nem tudtam otthagyni, aztán valahogy sikerült lépnem. Azt hittem én már soha többet nem leszek férfivel, hisz biztos nem kellenék senkinek. Nagyon magam alatt voltam. Pár hónap múlva megismerkedtem valakivel aki felnyitotta a szemem. Megmutatta, hogy igazi, csodálatos NŐ vagyok. Visszaadta az önbizalmam. Szerelmes lettem. Azóta is együtt vagyunk és már van két gyerekünk is. Nem mondom, hogy egyszerű volt az elején. Én se bíztam igazán se benne se magamban, de hidd el, ha úgy érzed egy picit is megnyílhatsz akkor tedd meg. Egy igazi partner kihozza belőled a maximumot és ismét boldog lehetsz. Sok sikert!
2010. aug. 4. 10:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem az egészséges önbizalmammal nincs gond. Sok fiú közeledne, de egyszerűen nem tudok bízni. A két lépés távolságot megtartom szinte mindig. Talán megváltozik egyszer. :)
2010. aug. 4. 10:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: örülök a sikerednek! :)
2010. aug. 4. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell még neked ennyi idősen kapcsolat, figyelj magadra, erősítsd meg az önbizalmad, építsd fel a kis saját életed, és utána, mikor már tudod értékelni magad kezdj el azon gondolkozni kit engedsz magadhoz közel.
2010. aug. 4. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szólóhoz csatlakozom. Nem kell most kapkodni, hadd dolgozzon az idő, a felejtés, gyógyulás, és testi lelki érlelődés. Majd ha megérik az alma, a piros alma elfelejti a zöldalma sérelmeit.
2010. aug. 10. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!