Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez a korral jár vagy mi bajom...

Ez a korral jár vagy mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Én vagyok az az ember aki szeret egyedül lenni,otthon filmezni,egyedül csajos estét tartani,zenét hallgatni,olvasni.

Na ez pár napja megváltozott.

Egy olyan 29 éves lány vagyok aki még mindig a 20 as évei elején érzi magát,nem akar gyereket, elvan a társaságban de fel találja magát egyedül is és kimondottan szeret egyedül lenni.

Most viszont mennék,nem kell nekem hatalmas buli csak szeretnék a barátaimmal lenni.Autózni,beszélgetni akármit csinálni és érezni, hogy tényleg barátok vagyunk, emlékeket gyűjteni,sokat nevetni.

Ez valami kapuzárási pánik?

Vagy lehet valami fordulat az életben, hogy itt az ideje mennem és keresni valami új elfoglaltságot?

Hozzátenném, hogy ami nehezíti a dolgot az az, hogy nincs kivel mennem mert a barátnőim már anyukák.Gondolom ha most felhívnám őket,hogy ugorjanak mert megyek és kocsikázni akarok elküldenének a francba.

Nemtudom mitörtént velem az elmult pár napban de ezeken a dolgokon kívül még annyi, hogy türelmetlenebb vagyok, mérges és nyugtalan.

Volt már valaki így?

2023. márc. 25. 23:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem össze kéne jönnöd a 28 éves vén kérdezővel. Annak is kapuzárási pánikja van 27 éves kora óta.
2023. márc. 25. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Igen, kezd leesni, hogy a barátnőid már mind anyukák, te meg le vagy maradva, és most meg akarnád mutatni a világnak, hogy hú de boldog szingli csaj vagy, csak nem megy.
2023. márc. 25. 23:53
 3/7 A kérdező kommentje:

1# nem értem miről beszélsz.

2# Dehogy vagyok lemaradva.Miért csak a gyereket ragadtad ki?Szingli sem vagyok és a világnak sem akarok mutatni semmit.

2023. márc. 25. 23:59
 4/7 anonim ***** válasza:
2: Akkor miért nem a pasiddal akarsz elmenni utazni? Ez fura. Amúgy meg minden nő akar mutatni valamit a világnak.
2023. márc. 26. 00:03
 5/7 anonim ***** válasza:
2023. márc. 26. 00:05
 6/7 A kérdező kommentje:

1# Ez mi?😂

2# Nem utazni akarok.Nem írtam ilyet,hanem a barátnőimmel lenni,menni és hülyéskedni,autózni,jókat beszélgetni,bolondozni ami nem jön össze nyilván mert nekik ott a gyerkőc már és én alkalmazkodom is.

Itt az volt a lényeg,hogy én sosem szerettem menni, elvoltam magamban most pedig mennék.De még mindig róluk van szó.

A pasimmal aki amúgy a férjem de ez mellékes megyek és utazok eleget.

Nem párkapcsolati gondom van hanem ilyen szociális nyavalám😂

Minden nő akar valamit mutatni a világnak? Akkor én kivétel vagyok.

2023. márc. 26. 00:15
 7/7 anonim válasza:
Szerintem hiányzik az hogy fiatal felnőtt legyél akik szabadabban élik az életüket mert még nincs rajtuk akkora nyomás (lassan harminc leszel és ilyenkor a nők elkezdenek már anyák lenni ). Ez keveredik azzal hogy szeretnéd kiengedni a gőzt és nem a problémáidon gondolkodni (ez lehet az is hogy mit főzz már megint vagy valami hasonló apróság). Nekem is volt hasonló változásom, persze nem pont ugyan az mint neked. Nincs kollégád aki szimpatikus és munka után beülhetnétek valahova? Lehet az elején fura lesz de egy idő után tök jó barátságot tudtok kiépíteni
2023. márc. 30. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!