Mennyi vizet szoktatok inni egy nap?
Az utolsót nem értem.
Csak nem azt akarod mondani, hogy napi 19 l-t megiszol? Vagy az 1,9 akart lenni?
Kb. Másfél litert iszok meg naponta. 64N
22-es.
Azt ugye tudod, hogy ez kevés?
Legalább 2 l-t kellene meginni naponta.
Én sem tudok annyit meginni, de te még kevesebbet iszol.
Nekem a 2,5-3 liter egy olyan napomon is megvan, évszaktól teljesen függetlenül, amikor szó szerint semmit se csinálok egész nap. Igen az a bizonyos "ajánlott folyadékbevitel" erre vonatkozik, ez teljesen natúr mennyiség, és már önmagában az izzadás (ill. annak pótlása) máris hozzáad ehhez. Én eléggé izzadékony vagyok. A minap éppen kerékpártúráztam és "összes fok" volt nappal, szerinem azt a kb 3 litert csak a tekerés kezdete és közepe között is megittam, aznap az egész napi vízfogyasztásom pedig valahol 6 és 8 liter között lehetett (és kizárólag vizet ittam). Szerintem a nyár bármelyik napján a napi 3 liter helyett 4-5 liter víz is lefolyik bennem. Bocs, nem nyár, hanem melegebb félév. (Sose iszok *még többet* annál, ami jólesik, de nem is kevesebbet sose, mint aminek érzem is a szükségét.)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!