Tudsz úgy inni vizet a csapból, hogy nem használsz poharat, meg a kezedet sem?
Figyelt kérdés
Mostanság elkezdett foglalkoztatni ez a kérdés :D2013. aug. 28. 22:26
1/10 anonim válasza:
Ha el van zárva, akkor nem, mert ugye a kezem kellene a csap nyitásához. De ha esetleg lábbal...
2/10 anonim válasza:
IGEEN :DD xD Én így szoktam fogat mosni is, meg mikor mingen szépen el van mosogatva és semmit nrm szeretnék összekenni 1 korty vízért akkor így iszok:)) ahogy jön a csapból
3/10 anonim válasza:
Én igen, odatartom a számat a csaphoz. Nem kapom be...Nem tudom jobban leírni, de én halál komolyan szoktam így inni, ha nem látja senki.
4/10 anonim válasza:
Tudok! Egy kicsit félig-meddig zuhanyozás lesz belőle, de hamar megszárad a ruhám.
5/10 A kérdező kommentje:
rossz téma, komolyan kérdeztem volna
tehát én ha csapról iszok így oldalra fordítom a fejem, és a folyó vízhez tartom és kortyolom :D
2013. aug. 29. 00:58
6/10 anonim válasza:
Könnyedén! Én is szoktam így inni.
7/10 anonim válasza:
Én nem szoktam :o tök nehéz, nem is erőltetem, mert a mellkasomat leittam, miközben ugye előredőltem...
Egyszer meg lepisiltem a herémet is, bár ez más kérdés :DDDDD
8/10 anonim válasza:
Én vagy lefejelem a csapot és megnyíilik, vagy pedig lábbal :D Onnantól phár és kéz nélkül már nagyon könnyű.
9/10 anonim válasza:
FluorTomiSPConchitawurstJustinbieber válasza:
Leszopom a csapot
puszi
10/10 avanti ragazzi válasza:
Simán.... Megfogom rácuppanok és szopogatom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!