Miért gyűlölöm ennyire a terhes nőket? De azokat is akik már megszülték a gyereket. Nem szándékos a dolog de valami nincsen rendben nálam?
Figyelt kérdés
Azokat nem utálom akiké már kis iskolás.
Az állatokat jobban kedvelem.
26/F
2023. febr. 14. 11:23
11/18 A kérdező kommentje:
Prostikat szeretem
2023. febr. 14. 16:16
12/18 anonim válasza:
Mert egy baszatlan nyomorék vagy. Egy undorító szar, amit nem mos el az eső. Keress egy vonatállomást és tedd meg amit kell.! 🙃
13/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok homi 🖕🖕🤔
2023. febr. 14. 17:16
14/18 anonim válasza:
Engem is taszìtanak, de azèrt nem gyűlölöm őket.
16/18 A kérdező kommentje:
Már miért lennék irigy? Mégis mire magyarázd már el....
2023. febr. 15. 07:53
17/18 Cubina válasza:
Nem adod meg nekik azt az örömöt, hogy rájuk nézel? Miért lenne öröm nekik?
Egyébként ez egy természetes reakció, a szervezeted/agyad erősen ellenkezik az ellen, hogy a hozzád hasonlók szaporodjanak. Ezért undorodsz eleve a terhes nőktől, nehogy valaha is eszedbe jusson hogy valakit teherbe ejts. Ez így jó is, hiszen ki akarna tőled gyereket ilyen mentalitással?
Saját magadtól nem undorodsz? Valaha te is egy ilyen „undorító terhes nőből" másztál ki.
Téged kéne reklámozni gumióvszer helyett.
18/18 A kérdező kommentje:
Ez baromság
2023. febr. 19. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!