Szerintetek a 2,5-ös TSH rendben van vagy magas?
Figyelt kérdés
Baba tervezés szempontjából milyen eredménynek számít?
Nyilván megkérdezem majd az orvost csak most éjjel küldték el az eredményemet e-mail-ben és nem vagyok ezekkel nagyon tisztában.
2023. jan. 7. 08:12
1/4 anonim válasza:
Alapvetően ez egy normál érték, viszont az endokrinológus-nőgyógyászok jobban szeretik ha 2 előtt van a TSH.
2/4 anonim válasza:
Nekem lombik miatt levitték a 2,4-et Letrox-szal, hogy 1-1,5 körül legyen. De normál esetben ez nem magas érték, nem akadályozná a teherbeesést.
3/4 anonim válasza:
Nekem pajzsmirigy alulműködésem van és 5 körül volt a tsh-m. Gyógyszerrel vitték le 2.5re. Arra már azt mondta hogy jó.
Jelenleg babát várok (még korai úgyhogy bármi lehet).
4/4 anonim válasza:
Magas, de nem annyira hogy gyógyszer kelljen rá. Én nem is kaptam, ugyanennyi volt. Alternatív módszerekkel levittem 1,7-re. Utána sikerült a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!