Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megörjít ez a szörnyü magány!...

Megörjít ez a szörnyü magány! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hellotok

Nemis tudom, hol kezdjem...18 éves fiu vagyok,soha nem szoktam panaszkodni de most ugy erzem ezt ki kell adnom magambol mert már szinte megörülök.Na szoval teljesen atlagos vagyok, van par haverom akikkel eljarogatok ide-oda.Mindig pozitivan gondolkodok,probalom mindenben csak a jot nezni és nem aggodni a dolgokon,de az utobbi napokban besokaltam, hatalmas hullamvolgybe kerultem,és nincs senki se akivel beszélgethetnék(nem is volt soha :( ).Annyira egyedül érzem magam,nem kivanok sokat csak h néha beszélgethessek vkivel(legyen az akarmi,akar öröm,akár bánat)

remélem sikerült érthetöen megfogalmaznom az erzeseimet

2010. okt. 4. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Írj privit. 16/L
2010. okt. 4. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:

haverjaiddal nemtudsz beszélgetni?

amugy énis igy vagyok

2010. okt. 4. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is írhatsz privit, ha szeretnél :)

15/L

2010. okt. 4. 16:21
 4/6 A kérdező kommentje:
amint hazaertem irok privatot
2010. okt. 4. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Látom van egy pár készséges emberke. :)

Írhatsz nekem is nyugodtan (vagy akár idegesen is :D).

2010. okt. 4. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha akarsz, nekem is írhatsz, bár látom már sokan jelentkeztek... 18/L
2010. okt. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!