Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan küzdhetö le a magány...

Hogyan küzdhetö le a magány karácsonyi idöszakban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Elmész valahova, és nem otthon ülsz. Megismersz másokat... pl így.
2010. nov. 1. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
hmmm... az rosz dolog :(( de ajanlom h hivj magadhoz baratokat,unokatesokat,rokonokat de persze ha raernek de ha tudjak h egyedul vagy es szomoru meg szeretnel valakivel elbexelgetni es tarsalogni akkor bizto jon valaki akivel nem erzed majd magad maganyosan :)
2010. nov. 1. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
ugyanúgy, mint máskor. az élet le se sz.rja a naptárat.
2010. nov. 1. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Jolvan en legalabb is ugy tudom h a karacsonyt nem bulikban meg ilyesmikben kell tartani... 2. valaszolo vok.
2010. nov. 1. 20:49
 5/9 anonim válasza:
Nincs senkid? Gondolom, ha magányos vagy, akkor a rokonok sem fognak látogatni, főleg, ha van saját családjuk. Max. csetelni tudsz így sajnos. Esetleg társkereső oldalakon ismerkedni és hátha addig összejön valaki. Mennyi idős vagy? Talán ennek függvényében még lenne ötletem.
2010. nov. 1. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Counter Strike Source
2010. nov. 1. 21:09
 7/9 A kérdező kommentje:
30/F
2010. nov. 1. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Szereztem melót egész karácsonyra. Én így oldom meg.
2010. nov. 1. 23:30
 9/9 anonim ***** válasza:
még nincs karácsonyi időszak csak a boltok szerint...
2010. nov. 1. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!