Ki az aki elpirul és ettől még inkább zavarba jön?
Figyelt kérdés
Én pirulós vagyok nagyjából 12-13 éves korom óta, most vagyok 28. Sokszor már attól is elpirulok, hogy rágondolok. Amikor meg olyan helyzetbe kerülök, hogy elpirulhatok, akkor meg azért, mert próbálok nem gondolni rá. De ettől még vörösebb leszek..
Gyűlölöm. Lelkileg nagyon megvisel.
Vannak itt más pirulósak rajtam kívül?
Aki nem pirul el soha annak mi a véleménye a pirulós emberekről? Vicces? Vagy?
2010. okt. 4. 12:02
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, nagy ritkán én is szoktam izzadni. Ha meg valaki szóvá teszi, hogy elvörösödtem, akkor még vörösebb leszek.. Tök gáz.. Vicces, de nagyon idegesítő.
Azért jó tudni, van aki hasonló cipőben jár és, hogy őt is legalább ennyire zavarja :) Jó lenne ha lenne a dolognak ellenszere..
2010. okt. 4. 21:53
12/14 anonim válasza:
Amúgy én voltam már ilyen lézeres mütéten is, na és ott azt mondták, hogy sikeresen "összehúzták" a kitágult ereket, amik ezt a vörösséget okozzák. Ùgy vettem észre, hogy tényleg jobb volt egy ideig, de lehet az is, hogy csak a tudatalattim kapcsolt be. Viszont ez 10 éve volt, most visszajött ez a dolog, lehet, hogy azért, mert most lettem szerelmes, lehet, hogy 10 évig tart a mütét hatása, mindenesetre most megint a mütétre gyüjtök. Valaki akar csatlakozni? :) az írjon privit és mehetünk együtt :)
13/14 anonim válasza:
Az én fejem az előbb majdnem felrobbant , annyira elvörösödtem! Ha többen rám néznek és ha közben még beszélnem is kell hosszasan ( tök normális dologról) valamiről akkor mindig elpirulok :( Utálom ,mert nálam még társul hozzá egy hülye magas hang amit ugyanúgy ki lehet cikizni ,mint az elpirulást..huhh szerintem sosem növöm ki és ettől mindig úgy viselkedem mint egy gyerek
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez tényleg vicces ( annak aki látja ), de aki épp zavarban van, annak szörnyű. Utólag én is megmosolyogom magam, de abban a pillanatban föld alá süllyednék. Meg sok emberben azt nem szeretem, hogy ilyenkor még adja alád a lovat, hogy még vörösebb legyél. Néha a párom is csinálja és olyankor fejbe rúgnám.. :)
2011. márc. 11. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!