Állandóan zavarba jövök, és elvörösödök. Hogyan lehet ezen segíteni? Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Ha többen is engem néznek, már elvörösödöm és ez szerintem elég ciki. Sajnos a helyzet romlik, egyre több mindentől következik be ez nálam, hogy a fiúkkal való beszélgetéseket ne is említsem. Félek ismerkedni, mert tudom hogy elvörösödnék és az gáz, pedig sokan mondják, h jól nézek ki..
19L
2010. okt. 1. 22:45
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, ha egy lány elvörösödik, inkább olyan aranyos :) Az eddigi barátod/aid mit szóltak hozzá?
2/6 anonim válasza:
Szia nálam is ez van, pedig először mikor pirulós lettem 15 évesen kb. az elmúlt, de most 22 vagyok és most újra visszajön, ha zavarba jövök egyből vörösödöm -.-''
3/6 anonim válasza:
Ez a probléma a vegetativ idegrendszer egyik zavara.Én is ilyen voltam még 22 évesen is elpirultam, de aztán elmúlt.
4/6 anonim válasza:
én még 3 gyermekes anyukaként is ilyen voltam....aztán ugy alakult a munkám,hogy sokat voltam férfiak között,és egyszer csak fiusodtam..:)
5/6 anonim válasza:
Hát én fiú vagyok és én is elvörösödöm néha szerintem. Elég szar érzés mert igazából nem félek, nem érzem magam alsóbbrendűnek vagy ilyesmi, csak valami megzavar, aztán érzem hogy vörösödök, meg így az adrenalin szétfut bennem, és aztán ez önmagát generálja, mert utána már az zavar hogy uristen biztos elvörösödtem. Kicsit olyan mintha a gyengeség jele lenne, és a mai világban nem lehet nagyon bizonygatni az erőnket, csak a magabiztosság meg a megjátszás beszél a tettek helyett, szóval kellemetlen a dolog. Valami tipp ez ellen jól jönne nekem is :)
6/6 anonim válasza:
Uh nálam is ez van. A főnököm meg még rájátszik, iszonyúan zavarba tud hozni és látszik rajta, hogy élvezi (nem mint főnök, hanem mint férfi). Számomra nagyon kínos.
Egyelőre annyit csinálok, hogy ha tudom, hogy vele kell beszélnem, akkor alapozó, púder. Az már önmagában magabiztosságot ad, hogy tudom, hogy nem látszik (annyira), ha elvörösödöm.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!