Ki az aki elpirul és ettől még inkább zavarba jön?
Én pirulós vagyok nagyjából 12-13 éves korom óta, most vagyok 28. Sokszor már attól is elpirulok, hogy rágondolok. Amikor meg olyan helyzetbe kerülök, hogy elpirulhatok, akkor meg azért, mert próbálok nem gondolni rá. De ettől még vörösebb leszek..
Gyűlölöm. Lelkileg nagyon megvisel.
Vannak itt más pirulósak rajtam kívül?
Aki nem pirul el soha annak mi a véleménye a pirulós emberekről? Vicces? Vagy?
Szia!
Én is pont iylen vagyok,de elég,ha több ember rám néz és hallgatnak(1-2 ember is elég)És olyan vörös leszek mint a rák:/
Vagy,ha csak megkérdeznek tőlem valamit és hosszan kell beszélnem:/
Nagyon pirulós vagyok és még a víz is lever,de nagyon!:/
12:15-ös vagyok
Am én is szeretem,mert nagyon aranyos tud lenni^^"De én még le is izzadokxDAmi már gáz:D:/
15/L
Esküszöm, pont most akartam feltenni ezt a kérdést, de meggondoltam magam. Azért, mert ha még többet foglalkozok ezzel, akkor még jobban pirulni fogok ha olyan szituba kerülök. Szóval én is pirulós vagyok és én is utálom.
Próbáltam megbarátkozni vele, sikerült is egy idöre: pár évig mintha megszünt volna, abban a pár évben csak simán "leszartam" mindent, és egyszerüen úgy gondolkodtam, hogy nem jöttem zavarba. Ha jött egy szitu, akkor csak arra gondoltam, h "de rohadtul nem érdekel!" es nem érdekelt. Most szerelmes lettem egy pasasba, és visszajött a pirulás. De csak akkor, ha más is van körülöttünk, és ez gáz. Ha kettesben vagyunk, akkor nem. Leizzadok én is, és nem tudom mit csináljak... Minél inkább nem akarom, annál inkább elpirulok. ès ezt ö észreveszi és nem tudja mire vélni. Néha még meg is jegyzi, hogy "de elvörösödtél :)" és ezen ö vigyorog, én meg legszívesebben üvöltve kirohannék, aztán befeküdnék egy kamion alá... Nagyon rossz! Megértelek, kedves kérdezö. Amúgy én már próbáltam a legjobb krémeket antiredness meg minden, clinique-tol, biotherm-tol vichytol, és semmi hatása nem volt. Valakinek valami bármilyen jó taktikája pirulás ellen? Esetleg valami kaja? Néha a legegyszerübb dolgok a legjobbak, szóval aki tud valamit az légyszi segítsen!
Jah :D De már annyira nem zavar mint pár éve. Környezetembe nem teszi szóvá senki, így engem se nagyon izgat. Persze régebben jött 1-1 embertől a megjegyzés, de látták h nem izgat vagy nem tudom, de abba hagyták.
19/F
Szia!
31 éves vagyok, és én is állandóan elpirulok. Nagyon idegesít, főleg mikor tudom előre, hogy elfogok, és mégse tudok mit tenni. :-)
Azt gondoltam szülés után kevesebbet fogok, de sajna nem így lett.:-)
Hát igen,igen...a pirulás szörnyű...piruljunk együtt!:D
Na jó viccet félre téve,tudom milyen rossz:/
Ezt találtam. Elolvastam, most megyek dolgozni és megpróbálom alkalmazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!