Ha törvényes lenne, résztvennél népírtásban, tömeggyilkoságokban ?
Figyelt kérdés
Annak kapcsán kérdezem, mert Rétvári Bence államtikár olyan szintű kirohanást rendezett LMBTQ ügyben, ami nagyban hasonlít a zsido népírtást elindító világháború előtti gyűlőletkeltéshez. A fidesz valószinűleg azt teszteli elfogadnának-e az emberek népirtáshoz vezető törvényeket.2023. jan. 10. 17:33
11/11 anonim válasza:
Itt a tökéletes példa arra hogy nem a fegyverek ölnek embert hanem az emberek ölik egymást.
Egyébként az én apám egy örült náci volt. Nem volt olyan ember akit nem utált volna a világon.
Engem és a tesómat is terrorban nevelt fel mert hát a gyereket ütni kell. Hallgass a neve stb.
Ha valakit a fegyvertesztekhez kéne használni az pont az effélék. Gyilkolhatnák egymást mondjuk és mást meg hagyhatnának élni.
Én a magam részéröl nem ölnék és nem íratnék ki senkit. Pont elég volt terrorban felnőni.
Egyébként Attilát,(én direkt nem hívom az apámnak).
Meningitis purulenta vitte el. 6 hét alatt. Ahogy anyám mondta egyszer apád egy dolgot csinált jól.
Azt hogy meghalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!