Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tud kezdeni magával egy...

Mit tud kezdeni magával egy ilyen ember?

Figyelt kérdés

Nagyon hülye vagyok mindenhez, még egy hobbihoz is. Nincs egy olyan dolog, amit jól csinálnék, és ebből adódóan nincs is kedvem semmihez.

Kezdjük azzal, hogy iskolában nagyon rossz tanuló voltam, mondhatni a legrosszabb. Hiába tanultam napi 3-5+ órát, mert egyrészt nem értettem amit tanulok, másrészt ha bemagoltam valamit, másnap nem jutott eszembe semmi, pedig volt hogy nem paráztam rá, mégsem jutott eszembe semmi sem (főleg az utolsó két évben.)

Fejlesztésre jártam, illetve a szüleim is rengeteget tanultak velem, ennek ellenére folyton egyest kaptam. A tanárok csak kegyelemből engedtek át általánosban. Szakközépben már nem voltak olyan elnézők, így maradt a 8 általános és a leszázalékolás (ebbe most ne menjünk bele.)

A mai napig nem tudok még egy elsős tananyagot sem, rengeteg szó ismeretlen számomra, pedig sokat olvasok. Kb lyukas az agyam, semmi nem marad meg a fejemben. Nem mennek az átváltások, a térképen nem tudom melyik ország hol található, nem tudom az évszámokat, hogy pl a háború mikor volt. Hiába tanultam meg, még aznap elfelejtődött, és hiába nézek utána, ugyanúgy elfelejtem. Nem ismerem a törtszámokat, még számológéppel sem tudok számolást végezni, és a biológiáról szintén nem tudok szart sem.

Mintha iskolázatlan lennék. Arra emlékszem, hogy minden délután tanultam, arra is hogy szóról - szóra felmondtam az anyagot, de hogy mi volt az, teljesen elfelejtődött. Csoda, hogy írni és olvasni tudok.

Nagyon meglátszik rajtam, hogy buta vagyok. Egy sima beszélgetésnél is folyton belegabalyodok a mondandómba, nem találom a szavakat, hiányos a szókincsem is, nem értek semmihez és így egyetlen témához sem tudok hozzáfűzni semmit.

Megőrülök magamtól. Nemrégiben is kaptam egy laptopot, semmit nem voltam képes beállítani rajta, a számítástechnika is nagyon távol áll tőlem, még egy képet sem tudok megszerkeszteni, mindenhez segítség kell.

Mit tegyek? Nem szeretnék így sokáig élni.

2023. jan. 9. 14:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10# Voltam már rengetegszer. Alsós koromban is, és 10-13 éves koromig rendszeresen jártam (akkorra már magántanárhoz.)
2023. jan. 14. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!