Engem miért utál majdnem mindenki?
Figyelt kérdés
Általánosban, középsuliban, itthon, sőt még a rokonaim is bántottak gyerekkorom óta. Benne voltam egy "társaságban", nem voltak a barátaim, csak néha kimentünk a faluban, ott is sokatt bántottak. A legjobb barátnőm is bántott. A tanáraim is. Suliban egy lány évekig ütött engem. Kiskoromban nem bántottak, akkor boldog voltam. Szociális fóbiám van. Nem mertem iskolába menni mert féltem, szüleim azt mondták erre hogy legyen önbizalmam. De hogyan lehetne ha mindenki utál? Csak azon gondolkodom hogy tényleg ennyire gyűlölnivaló lennék vagy mi lehet az oka.. Az emberek csak rám néznek és találnak valami hibát amit durván közölnek velem. Legutóbb már nem mertem semmit csinálni emberek között szinte lélegezni sem, mégis akadt valami problémájuk velem. Azóta disszociatív tüneteim vannak. Nem tudom túltenni magam a sok bántáson. Néha sírok órákig és meg akarok halni.2022. dec. 23. 02:16
11/18 anonim válasza:
Én nem utállak. Kerüld a csőcseléket és ne engedelmeskedj nekik!
12/18 A kérdező kommentje:
Én nem akarok de félek tőlük.
2022. dec. 23. 17:40
14/18 anonim válasza:
Miért nem fordultál még pszichológushoz? Úgy gondolod, hogy erre a problémára itt, a gyakorin rejlik a megoldás? Nem igazán.
15/18 anonim válasza:
A felelem az amit eszrevesznekbmegerwznek visszaelnek vele.
Egyebkent orvos lehet tenyleg rudna segiteni, a gyogyszer se akkora ordog mint aminek beallitjak.
Amugy idovel megersz ezekre is, de amig nem tudod ezeket kezelni vagy letojni vagy legalabb visszaszolni ami azt gondolom egy jo kezdet lenne ahhoz hogy ne nezzenek egy eletkeptelen nyuszinak...
16/18 anonim válasza:
Nem mersz kiállni, meg akarsz felelni nekik, megérzik hogy manipulálhatnak "a saját hasznukra" (itt nem anyagi haszonra gondolok) és megteszik.
Az emberek mindennél jobban megérzik a gyengeséget.
Pszichológust keress.
17/18 anonim válasza:
Jaa hiába a kommentek, Kérdező már nem található az oldalon. :( :(
Remélem másik fiókból olvassa még, vagy másvalakinek segítenek a kommentek.
18/18 anonim válasza:
Jo az eletkeptwlwn kofejezes eros tulzas volt nem kell szoszerint venni mindennemu artobszandek nelkul mondtam de hamar azt erzed hogy mindenki veled van elfoglalva az nem egeszseges es szerintem ha nemballsz a sarkadra keptelen leszel kikerulni ebbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!