Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért gondolom/érzem hogy...

Miért gondolom/érzem hogy folyton mindenki engem néz?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy hol vagyok...ahol több ember van. Vagy csak az utcán sètàlok mindig azt èrzem hogy mindenki engem nèz.

Ez mièrt van? Ez valami betegsèg?

Leküzdhető?

25/N

2016. ápr. 23. 09:44
 1/2 anonim válasza:
Jaja, ez általában mindenkivel meg szokott történni, így velem is tehát nem vagy egyedül! Ez el fog múlni, de olykor-olykor azért vissza fog jönni. Nálam mondjuk, ez a dolog,olyankor szokott történni, ha saját magammal sem vagyok rendben, mondjuk az öltözködésem nincs rendben, vagy ha "olyan" dolgot csináltam amit saját magam is tudom,hogy helytelen, stb.. 28F
2016. ápr. 23. 10:00
 2/2 ankap1975 ***** válasza:

Ez szociális szorongás / szociális fóbia. Le is küzdhető, de megfelelő módszerekkel biztos, hogy javíthatsz rajta.

A legjobb gyógymódok a kognitív viselkedésterápia és a mindfullness.

Keress rá a google-n: szociális szorongás teszt. Ez alapján tudod valamennyire diagnosztizálni magad.

2016. ápr. 23. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!