Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudjam,hogy mitől...

Honnan tudjam,hogy mitől vagyok fogyatékos?(mindent mondtak már én rám is a szakemberek de egyikse mondta ki azt a szájával, hogy normális vagyok vagy nem vagyok normális)

Figyelt kérdés
Mindenféle diagnozissal rendelkezem de tesztelni nem tudom magamat ingyenesen online!?

2022. dec. 18. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Nincs kétségem affelől, hogy elmebeteg/troll vagy, viszont nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy miért itt akarod kiélni a hajlamaidat.🤡
2022. dec. 18. 23:37
 12/21 A kérdező kommentje:

Milyen troll?

Miről beszélsz te?

Hát éltél volna helyettem már réges régen kinyirtad, kivegezted volna magadat öreg!!!

Legyél a helyemben azt kinlódjál te is életed végéig magaddal ahogyan én!!!

2022. dec. 18. 23:40
 13/21 anonim ***** válasza:
2%
Már ne is haragudj, de ezt én magas ívből leszarom. Nem vagyok pszichológus, viszont nem véletlenül javasoltam annak felkeresését. Én is tudnék neked cifrákat mesélni az átélt szarságaimról, ahogyan mindenki más, csak ez az oldal nem erre való. Mellesleg rosszat csak rosszindulatú ember kíván a másiknak. Idióta.
2022. dec. 18. 23:47
 14/21 A kérdező kommentje:

Én nem rosszat kivántam csak nem ismered a hátteremet.

Egyik ez másik az jártam már mindenhol te nem esett jól az egész részvétel.

2022. dec. 18. 23:51
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Ahogyan te sem az enyémet, nekem sem volt könnyű dolgom. Viszont úgy látom, veled teljesen felesleges vitatkozni, mert az érvelés helyett csak sajnáltatod magad. Valóban szánalomra méltó vagy.
2022. dec. 19. 00:25
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Kedves Kerdezo! Ird le a gondjaidat. Sokat segithet.
2022. dec. 19. 07:35
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

Én megteszem neked azt a szívességet, hogy elmondom, mitől vagy fogyatékos: attól, hogy annak születtél. Olyan géneket kaptál a szüleidtől, amik egy beteg, fogyatékos embert hoztak létre. Remélem, kielégítő a válasz.

Ami a kérdésed másik feléét illeti (egyikse mondta ki azt a szájával, hogy normális vagyok vagy nem vagyok normális): nem feladatuk szájjal elmondani. Leírták neked papírra, ott vannak a kezed ügyében, bármikor elolvashatod.

2022. dec. 19. 09:03
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert fogyatékos akarsz lenni. Ennyire egyszerű. Ez a Te döntésed, hogy mit akarsz. Ennyi. Neked ez így kényelmes ez van. Ha zavar elmész szakemberhez (ahogy látom feltehetően mentális problémád van) azzal meg lehet mit kezdeni.
2022. dec. 19. 12:35
 19/21 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok és nagyon szeretlek titeket
2022. dec. 19. 16:23
 20/21 NTBS ***** válasza:
Onnan tudod, hogy egy vagy több dolog nem úgy működik mint az emberek többségének.
2022. dec. 21. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!