Valaki gondolkodott már ezen?
Néha, amikor unatkozok, azon szoktam gondolkodni, ha elveszteném az emlékeimet (amnézia), utána vajon újra beleszeretnék e abba az emberbe akibe előtte, barátkoznék e újra azokkal, akikkel előtte. Tehát úgy, hogy elvileg magamat sem ismerem, vajon ugyanazokat az embereket szimpatikusnak találnám e, akik most a barátaim/szerelmem?
Ti hogy vagytok ezzel?
Szerintem onnan, ahol a "tanult" benyomások összegyűjtődnek, függetlenül attól, hogy be tudnánk azonosítani, mi honnan is jött pontosan. Ez irányít, sokszor vezethet tévútra, mert érzelmi emberek vagyunk alapvetően még emlékekkel együtt is!
Ha egyszer hozzáértél a forró kályhához, már reflexszerűen nem fogdosod többet például...
Nem pont erre, de szívesen várok mindenféle véleményt :)
Ti meg tudnátok bízni egy ilyen helyzet után azokban, akik azt mondják, régen jóba voltatok?Tehát hinnétek nekik?(remélem értitek, hogy gondolom) :D
Ha megtudnám, hogy én voltam Bill Gates, akkor nem annyira...
Egyébként meg mi jó lenne nekik abban, egy hogy egy többé-kevésbé beszámíthatatlan embert ezzel jól átverjenek:)
Azt nem tudom...:D
De valljuk be, sok számító ember jár-kel a világban...
(nem kicsit tértem el az alap kérdéstől:D)
Mondjuk ki, egy félig-meddig hülye emberrel nem lehet nagy élmény semmilyen formában barátkozni:D
Ha meg gazdag és befolyásos volt, nem hinném, hogy a továbbiakban (amíg vissza nem tér az emlékezete) meghagynának a kezében bármit is, hogy szabadon döntsön felettük.
Értem én és igazad van.:D
De valaki azért is barátkozhat veled, hogy ellened fordítson egy igazi barátodat, mert mondjuk nem kedvel téged.:)
(na jó, mostmár átmentem szappanoperába :D)
A lényeg, hogy ezek szerint a tudatalattiban dől el minden.
nem olyan egyszerű. ez sok mindentől függ, pl. hogy mennyi időre terjed vissza az amnézia.
pár hónap vagy több év.
Nekem ha évek esnének ki, akkopr nem, nem barátkoznék ezekkel az emberekkel, mert megváltoztam azóta, és ezek az emberek nekem túl ˝nagyvilágiak˝ lennének.
Ha csak pár hónap esett volna ki, akkor ezekkel az emberekkel barátkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!