11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
#10 Oké, hogy neked semmi, bár ha nem telefonról csináltad, nem értem ezeket az indokolatlan sorközöket. De nekünk elolvasni már nem semmi. Nem baj, kitartó voltam. Igaz, okosabb nem lettem tőle, szóval azt tudom mondani, amit minden magyartanárom mondott minden "írói vénával" megáldott egyénnek: TÖMÖRÍTENI.
13/13 anonim válasza:
Úgy vélem,aki nem tartja magát rasszistának,az vagy valami álomvilágban él,vagy komoly agymosást kapott...Sokan gondolhatják hogy ami a franciáknál van,meg a németeknél,meg a svédeknél,az minket nem érint-csak egy hír,semmi több.Nekik jelzem:most,ebben a pillanatban,csüt.este-a déli határnál,horgos belvárosában a szerb különleges erők tűzharcot vívnak fegyveres migránsokkal,nem néhánnyal,sokkal.Ezek az emberek nem barátkozni jönnek.Ők utálnak mindent amit a nyugat képvisel,utálnak minket,a kultúránkat,az életmódunkat,a kereszténységet.Ez háború.De ha valaki pátyolgatni akarja őket,lelke rajta...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!