Ha csak egy órát élnél még, és csak egy telefonra lenne lehetőséged, kit hívnál fel, és mit mondanál neki?
a Legjobb Barátnőmet,és megmondanám neki hogy nagyon szeretem,és ő is remélem és hogy remélem nem csak kihasznált,és hogy remélem hogy szeret.
Anyukámat hogy érzem hogy felesleges vagyok neki.
Apukámat hogy tudom hogy nagyon szeret,és hogy hülye hogy anyát még nem hagyta ott,és keresett egy jobb nőt.-
A bátyámat hogy a veszekedések ellenére nagyon szeretem
A nagypapámat hogy tudom hogy nagyon imád és énis imádom
A nagymamámat hogy nagyon szeretem
És végül a dédnagypapámat hogy megmondjam neki: Ő A LEGFONTOSABB AZ ÉLETEMBEN,A LEGJOBB,LEGKEDVESEBB HOZZÁM,ÉS TUDOM HOGY RÁ MINDIG SZÁMÍTHATOK MÉG HA MESSZE IS LAKIK.NAGYON SZERETLEK PAPI ( L )
Ennyi lenne.:)
13/L
felhívnám azt a lányt akit utálok az osztályból és azt mondanám neki: igazad volt. és lecsapnám a telót.
és akkor idegbeteg lesz a csaj! :D mert majd megeszi a kiváncsiság , hogy miben volt igaza! lol nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!