Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha csak egy órát élnél még,...

Ha csak egy órát élnél még, és csak egy telefonra lenne lehetőséged, kit hívnál fel, és mit mondanál neki?

Figyelt kérdés
2008. dec. 24. 23:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
amilyen szerencsétlen vagyok, az én mobilom tuti hogy lemerülne, vagy nem lenne rajta pénz, vagy ilyesmi... :(( de ha mégsem így lenne, akkor felhívnám az ellensgésimet, h. örülök, h. végre megszabadulok tőlük, minden rosszat kívánnék neki, és azt mondanán, hogy találkozunk a túloldalon, ahol én leszek az erősebb, és ahol könyörögni fog nekem, hadd legyen a szolgám... aztán pedig megkérném az ... őőő... istent (?!) hogy legyen csak fél óra a halálomig, de hadd telefonáljak még kettőt. Így felhívnám a családomat, akikkel nagyon sokat veszekedtem, bocsánatot kérnék, és elmondanám, hogy valójában mindig is szerettem őket, és ha újrakezdhetném 1 percet sem pazarolnék veszekedésekre. És végül felhívnám azt a személyt, akit a világon a legjobban szerettem, mióta ismerem, és az életemet is odaadnám értem ha kérné, elmondanám, hogy mennyire szerettem, és hogy mennyit fogok szenvedni, míg az ő ideje is lejár, de addig soha nem fogom elfelejteni, míg majd újra találkozunk. És bár nagyon sokat bántottam őt is, nagyon sajnálom, valójában jobb is hogy meghalok, mert igazából meg sem érdemlem őt!
2009. jan. 3. 13:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hívnik fel senkit. Esetleg SMS-t küldenék, hogy ne keressetek meghaltam. Persze nem hinnik el, hogy én írtam, de én se hinném el, hogy csak 1 órám van hátra.
2009. jan. 9. 22:10
 13/15 anonim ***** válasza:

a Legjobb Barátnőmet,és megmondanám neki hogy nagyon szeretem,és ő is remélem és hogy remélem nem csak kihasznált,és hogy remélem hogy szeret.

Anyukámat hogy érzem hogy felesleges vagyok neki.

Apukámat hogy tudom hogy nagyon szeret,és hogy hülye hogy anyát még nem hagyta ott,és keresett egy jobb nőt.-

A bátyámat hogy a veszekedések ellenére nagyon szeretem

A nagypapámat hogy tudom hogy nagyon imád és énis imádom

A nagymamámat hogy nagyon szeretem

És végül a dédnagypapámat hogy megmondjam neki: Ő A LEGFONTOSABB AZ ÉLETEMBEN,A LEGJOBB,LEGKEDVESEBB HOZZÁM,ÉS TUDOM HOGY RÁ MINDIG SZÁMÍTHATOK MÉG HA MESSZE IS LAKIK.NAGYON SZERETLEK PAPI ( L )

Ennyi lenne.:)

13/L

2010. aug. 28. 00:44
 14/15 baranyi kálmanné ***** válasza:
Fiamtól és elmondanám neki ,hogy nagyon vigyázón magára ,és az apjára.
2010. aug. 28. 05:48
 15/15 anonim ***** válasza:

felhívnám azt a lányt akit utálok az osztályból és azt mondanám neki: igazad volt. és lecsapnám a telót.

és akkor idegbeteg lesz a csaj! :D mert majd megeszi a kiváncsiság , hogy miben volt igaza! lol nem?

2010. aug. 28. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!