Ha imádom az autókat, milyen irányban érdemes tovabbtanulnom?
Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 14:26
1/7 anonim válasza:
Fideszes politikus.
Úgy lesz is rájuk pénzed.
2/7 anonim válasza:
Kevés az infó!
- Mennyire vagy jó tanuló?
- Telik egyetemre a családnak?
- Mi érdekel a kocsin? Eladás? Szerelés? Tervezés?
4/7 anonim válasza:
Autók irányában. Részletesebben megírta a #2 válaszoló. Akár autóversenyző is lehetsz még...
5/7 anonim válasza:
...vagy fényképész. Vagy autókozmetikus. Vagy tervezőmérnök. Vagy benzinkutas. Vagy autótolvaj.
6/7 A kérdező kommentje:
2. A műszaki oldala, leginkább a motor működése, alkatrészei. Bár ez is kevés infó, de ez az, ami érdekel, leginkább egy autón, járművön. Járműmérnökin gondolkoztam, de oda biztosan kevés lennék, ahogy többi mérnöki szakra is, nem voltam valami jó anno fizikából, matekból, talán általános ötödikben voltam utoljára jó matekból :/. Ja igen, már leérettségiztem, munka mellett csinálnám, ha összejönne valami csoda folytán, de inkább a földön maradok. :D
2022. nov. 4. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!