összejönnél egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
hosszú barna haj, kékeszöld szem, frufrum van, vékony vagyok, 160 cm, 15 éves, fogszabályzós vagyok, alakom szerintem nem rossz. ne haragudjatok képet nem küldök. nem párkeresés miatt csak kíváncsi vagyok. :D2010. szept. 28. 15:21
11/17 anonim válasza:
de honnan tudod hogy jó a külseje, hogy nem láttad? az ARCÁT nem tudod milyen, ami ELÉG FONTOS
12/17 anonim válasza:
Nem láttam, és természetesen csak akkor jönnék vele össze, ha tetszene. De mivel csak ennyi adatot adott meg, így nem tudok többet mondani.
18:09
13/17 anonim válasza:
az békéscsaba irányitószáma?:DD
amcsak mondtam 1 számot
14/17 anonim válasza:
Ha most arra gondolsz, hogy a fogszabályzó gátolhat-e egy fiút, hogy összejöjjön egy lánnyal, akkor az én véleményem az, hogy nálam nem lenne kizáró ok.
De mivel én 38 éves vagyok, akármilyen dögös kis csaj lehetsz, pedofíliavádaskodás nélkül nem jöhetnék Veled össze. :)))
Amúgy férfiszemmel sokkal jelentékenyebb a lány kisugárzása, harmóniája, kedvessége, mint ezek a biometrikus adatok.
15/17 anonim válasza:
össze én , csak lehet lenne kis korkülönbeség
22/F
16/17 A kérdező kommentje:
bocs h nem küldtem képet, de hasonlót meg nem találtam. amugy nem vagyok pattanásos fejű meg ilyenek. köszi a normális! válaszokat.
2010. szept. 29. 15:58
17/17 anonim válasza:
én szeressem az alacsony lányokat, ha jól nézel ki, megbelsőre is megfelel akkor persze :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!