összejönnél egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
hosszú barna haj, kékeszöld szem, frufrum van, vékony vagyok, 160 cm, 15 éves, fogszabályzós vagyok, alakom szerintem nem rossz. ne haragudjatok képet nem küldök. nem párkeresés miatt csak kíváncsi vagyok. :D2010. szept. 28. 15:21
1/17 anonim válasza:
ezt igazából így nem lehet megmondani
2/17 anonim válasza:
te összejönnél 1pasival 180cm magas barna haju 47es a lába
és 5600 az irányitószám a településnek ahol él
4/17 199303 válasza:
én nem jönnék össze egy ilyen lánnyal :D mert én is lány vagyok:D de fiuk azok lehet:D
5/17 anonim válasza:
kb ebböl nem lehet leszürni semmit +nemcsak a külsö számit
6/17 anonim válasza:
ebből külsőt sem lehet mivel nem látod
7/17 anonim válasza:
A francért vagy ilyen fiatal!!!
9/17 anonim válasza:
theodorik Békéscsabán élsz? xD Én is :)
Ehhez a kérdéshez csak ennyit tudok hozzáfűzni, hogy hasonló vagyok mint te csak nincsen frufrum és inkább sötétebb a szemem, de nem igazán barna, olyan mindegyikből egy kis keverék..xD:D
10/17 anonim válasza:
Ezek alapján a külsőd nagyon jó lehet, tehát ha a belsőd is passzolna, akkor igeeen :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!