Már nem bírom! Miért álmodom folyton azt hogy megkínoznak?
Figyelt kérdés
Már fél éve szörnyű rémálmok kísérnek.Felkelek 3-kor és nem merek visszaaludni,bőgök...stb.Ma például öngyilkos lettem az álmomban mert fel akartam ébredni és azt hittem így sikerül.Bordán lőttem magam,rohadtul fájt a golyó,de mégsem ébredtem fel.2008. dec. 23. 19:24
1/3 anonim válasza:
nem történt veled valami tartuma, mikorelkezdted ezeket álmodni? keress fel egy álomfejtőt, vagy vedd meg az Álmos könyvet, keresd ki benne az álmaid jelentését. vagy keress fel egy pszihologust, vagy hasonlót, az talán tud segíteni, hogy ha valami trauma ért, fel tudd dolgozni, és véget tudj vetni a rémálmoknak!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. dec. 23. 19:35
3/3 anonim válasza:
Én mindig azt álmodtam,mostanában ritkábban,hogy menekülök valami elől,ami azt jelenti,hogy a való életben is menekülök valami elől,ami igaz is volt,talán még most is. Szóval nézd meg,hogy mi a jelentése,és nézd meg,hogy lehet-e ennek alapja. Azért szerintem nem kell mindent elhinni,amit ilyen álmoskönyvek írnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!