Mit tegyek? Hogyan reagaljak vagy bármi
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy nagyon magányos vagyok..van férjem itt lakunk az anyjáéknál és mégis így érzem magam mondjuk ezt meg ertem mert ők nem beszélnek velem nagyon ritka inkább a másik kettő menyecskével és úgy érzem hogy olyan mintha én nem is lennék a család része, egyszerűen levegőnek néznek engem...nagyon. sokszor rosszul is esik de a férjem sem áll ki értem így nem tudom mit kéne tennem a sogornőm is addig beszélgetett velem míg meg nem kapta tőlünk a pénzt konkrétan mintha én itt sem lennék úgy bánnak velem....mit tegyek?2022. okt. 12. 20:12
1/1 anonim válasza:
A férjed nem áll ki melletted és az anyjáéknál laktok. Mi ebben a jó neked? Ez házasság?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!