Hogyan tudnék megváltozni?
Mintha rólam irtàl volna!!!
Belekezdtem önismereti kurzusba, felismerésekre leltem. Mostmar tudom miért nem vagyok boldog. Értem az okàt, mégsem tudok felülkerekedni rajta, ami egyszer 3 hétre sikerült. Felhötlen boldogsàgot kell elképzelni, amire a testem egy hosszú stressz és boldogtalansàg feloldàsàra ( amit te is leírsz, bolhàból elefànt) betegséggel vàlaszolt, kórhàz.. stb... Visszaestem, csak a pontot vàrom, hogy ujra eltudjam DÖNTENNI, hogy boldog leszek ujra minden àron! Rajtunk múlik. Egyébként felismerés= mindenért te vagy a felelős mert mindenre mondhatsz igent vagy nemet. A tükör törvénye, és az öbecsülés, önszeretet, önbizalom és önértékelés fejlesztése. PONT!
Egyszer úgyis mindent itt kell hagyni.Lehet pár év múlva megbetegetsz és meghalsz.Vagy a párod. Légy hálás.
Hallgas Eckhart tollet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!