Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Összeegyeztethető ez egy...

Összeegyeztethető ez egy személyiségen belül?

Figyelt kérdés
Eléggé lányos lány vagyok, szeretek szoknyát hordani, olykor magassarkút is, érdekel a divat, angol/német Vogue-ot is szoktam venni olykor, emellett sokat olvasok, érdekel az irodalom és a művészetel DE van egy fiúsabb oldalam is. Régen karatéztam, azonban abbahagytam mert úgy éreztem,hogy nem illik bele a magamról kialakított képbe. Most viszont szeretném újra elkezdeni ,mert hiányzik. Félek megint abbahagynám, amiért túl fiús sportnak találom. Tartok attól is,hogy sokan megijednének,ha megtudnák,hogy karatézom, illetve nem tekintenének rám nőként de úgy érzem valahol le kell vezetnem a feszültséget és ki kell adnom magamból ezt a fiúsabb oldalamat is. Mit gondoltok erről?
2010. szept. 26. 16:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Mindenkinek kicsit kettős a lelke. Nincs ebben semmi különös. Pont ettől vagy hiteles ember.
2010. szept. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!