Mit tennétek ezek után?
Figyelt kérdés
Van 1 lány, aki felvett msn-re, hogy szeretne megismerni, és én nyíltan megmondtam neki (kicsit haragos kedvemben) hogy nem érdekel, meg hogy úgyis letörlöm. Aztán most kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy így elküldtem.
Nektek is lenne ezek után?
2010. szept. 26. 15:47
2/6 A kérdező kommentje:
csak hát a lány nem egy nagy dobás.. és elég csúnya..
tudom, tudom h nem a külső a lényeg, de akkor is..
2010. szept. 26. 15:56
3/6 anonim válasza:
Hát elég bunkó voltál. Normálisan is meg lehet mondani vkinek, hogy nem az eseted, ha próbálkozik. De csak azért mert felvett msn-re még nem kell leoltani. Szerintem kérj bocsánatot, mondd meg hogy, éppen rossz hangulatban voltál
4/6 A kérdező kommentje:
hát nem teljesen így mondtam, hanem úgy, hogy baj ha letöröllek? és mondta hogy miért akarom? és mondtam hogy nem akarlak megismerni.. bocs. ennyi volt
2010. szept. 26. 16:18
6/6 anonim válasza:
semmit. egy hét után úgyis elfelejteném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!